2777
2789
عنوان

ارتباط فیزیکی با داداشم مثل بغل و ماساژ وغیره حمله نکنیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 41 پست

نه منم زیاد صمیمی ام باهاش

من متاهلم اون مجرد 

مهم دل و نیت خودتونه

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

عزیزم این مسائل هارو اینجا نگو همه یه عقیده متفاوت دارن الان جوری بهت میگن به خودت و برادرت شک کنی 

اگه چیزی ازش ندیدی همیشه اینجوری بودین نه اشکالی نداره برادرته پسر غریبه که نیست 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم برادر دارم 

اصلا نزدیکش نمیشم تاحالام بوسش نکردم بغلش نکردم

خوشمم نمیاد این مدل نزدیک شدنو

البته بنظرم بی حیایی و بد نیستا

لطفا زیر ۲۲ سال ریپ نزنید. خواستم بگم: خوشگل تو این سایت پیدا میشه، خوشتیپ تو این سایت پیدا میشه، تحصیلکرده، پولدار، هنرمند، موفق، خوشبخت، مهاجر، حتی کسی که شوهرش عاشقشه و بهش خیانت نکرده هم پیدا میشه، پس اگر به هر علتی یک یا همه این موارد (متاسفانه) در زندگی شما و اطرافیانتون وجود نداره، دلیل نمیشه با حسادت و توهین وجود چنین افرادی رو بین کاربران سایت غیرممکن بدونید. لطفا تحمل شنیدن حس خوب و خوشبختی دیگران به هردلیلی(زیبایی، تحصیلات، ازدواج، پول و…) رو داشته باشید و فقط دیدن و شنیدن بدبختی و ناراحتی افراد براتون قابل باور نباشه با تشکر. 

خودت و بقیه میدونن مشکلی نیس الکی تاپیک زدی برا جو

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

خانواده معتقدی هستیم سه‌تا داداش از خودم بزرگ تر و بالا ۲۰ سال دارم همشونم مجردن اصلنم از این بابت محدود نیستیم چون از لقمه حلالی که پدرم دهنمون گذاشته مطمئنیم آدم با برادر خودش راحت نباشه با کی باشه آدمی که تخم پدر خودش نیست از خواهرش حس میگیره فقط آخه کی به هم خون خودش حس داره والا بوسشون میکنم بغلشون میکنم این حرفا چیه چه محیط سمیه بعضی تاپیک ها

هر کسی تو ی خانواده ای بزرگ شده دیدگاه ها متفاوته چون خیلیا ب من میگن ی حریمی نگه دار درست نیس من بی ...

ببین از نظر من دور از جونت طرف خییییلی باید ذهنش بیمار باشه که از محرم خودش لذت جنسی بگیره 

نه اتفاقا خیلی خوبه رابطتتون اینجوریه البته من از نظر پوشش اعتقادم اینه ک باید یع حداقل حریم هایی رع ...

منم لباسام اکثرا گشاد چون تحمل ندارم تو این گرما لباس جذب بپوشم 

ولی کلا خیلیا میگن ی فاصله رعایت کن درست نیس آخه سواله برام مشکلش چیه

برادرتون هستن

اگه قرار بود حد و حدود افراد غیر محرم رو هم در مقابل محارم رعایت کرد

خدا اون هارو جزو تون دسته قرار نمیداد

شما به هم محبت نکنین پس به کی باید محبت کنین؟

طییعتا هرچیز حد و اندازه ای داره ولی درباره این مواردی که گفتین اشکالی نداره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
ببین از نظر من دور از جونت طرف خییییلی باید ذهنش بیمار باشه که از محرم خودش لذت جنسی بگیره

خب من از بچگی همینجوری بودم ینی یک وسا نیس ..... و خود آدم متوجه میشه تا حدودی از نوع نگاه طرف مقابل نوع رفتار و....من اصلا چیزی ندیدم ازش

خب تو که فکر میکنی مشکلی نیست و برای شما و داداشت عادیه دیگه چرا براش تاپیک زدی؟

چون خیلیا بهم میگن درست نیس نمیدونم فاصله رعایت کن 

دقیقا تاپیک زدم ببینم مشکلش چیه آیت وسط ؟؟؟ 

نظر بقیه با من یکی نیس

2810