2777
2789

۸ سال بزگتره از من هر دو مجردیم

عب داره ارتباط فیزیکی ؟ چون من خیلی از سر کولش بالا میرم 

منظورم بغل کردن و مثلا گاهی هم بوسش میکنم حتی

عیبی داره ؟؟؟ من از بچگی همینجوری بودم تا امروز 

میدونم اکثرا کلا ارتباط خوبی ندارین باهم براتون عجیبه ولی لطفا خودتون تو موقعیت من قرار بدید نظر بدید فرض کنید ارتباطاتون خیلی باهم نزدیک و اوکیه من هیچی ندیدم از داداشم تا امروز

بلز الان ی عده ک معتقد آن باید جلو برادر بلوز گشاد و دامن بلند پوشید میان میگن آره تو بی حیایی😐

فاصله رعایت بشه بهتره

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اتفاقا خیلی خوبه رابطتتون اینجوریه البته من از نظر پوشش اعتقادم اینه ک باید یع حداقل حریم هایی رعایت بشه آدم باید راحت باشه تو خونه باباش ولی نه اینکه لباس سک۰سی بپوشه برای کی برای چی

داداشتو بغل میکنی و میبوسی کدوم مریض و دیوونه ای میخواد حمله کنه یعنی!؟؟🤦‍♀️😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
وا داداشته دیگه بی حیایی کدومه

هر کسی تو ی خانواده ای بزرگ شده دیدگاه ها متفاوته 

چون خیلیا ب من میگن ی حریمی نگه دار درست نیس من بیشتر برام سواله مشکلش چیه خب

منم با داداشم راحتم.کسی ابنجا نمیگه چیزی مگر اینکه مریض ذهنی باشه.

من و داداشمم زیاد شوخی میکنیم و عاشقشمم الهی فداش بشم ۵ سال ازم کوچکتره البته من ازدواج کردم

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
2810