2777
2789
ویروس گرفته اسهال نداره؟ببرش دکتر یه سرم و ضد تهوع میزنن بهش شما هم سعی نکن زیاد بهش غذا بدی در حد د ...

فکر کنم درست میگین ویروسه

نه اسهال نشده هنوز خدارو شکر برای همین شک کردم به علائمش.تو این شرایط اصلا اصرار نمیکنم غذا بخوره.فقط نون دادم بهش که معده اش خالی نباشه آب بخوره باز سردی کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرمنم ۴سالشه از صبح بالامیاره . بیحاله و دلپیچه داره ‌.اندانسترون و دی سیکلومین دادم بهشگمونم ویروس ...

به نظرت منم بهش دارو بدم الان؟

یا بمونم ببینم باز بالا اورد دارو بدم

نه خدا رو شکر رفلاکس ندارههر بار بردمش خانه بازی یا مهد مریض شد بخدابچه ها هم تنهان.نسل تنهایین.تو خ ...

کاردرستی کردی بردی اینهاویروس میگیرن اینقدرتابدنشون محکم میشه درمقابل همون ویروس نترس ببرش دکتر ان شالله ک چیزیش نیست

کاردرستی کردی بردی اینهاویروس میگیرن اینقدرتابدنشون محکم میشه درمقابل همون ویروس نترس ببرش دکتر ان ش ...

الان یه کوچولو خوابید گفتم هرچقدر استراحت کنه بهتره براش.اگه حالش بهتر شد باز ببرمش دکتر به نظرت؟ یا دیگه لازم نیست