2777
2789
عنوان

شوهرم سرکار نمیره عکس یخچالمون میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12048 بازدید | 224 پست
شما خیلی خوبی عزیزم چقدر اصرار داری که خسیس نیست به چه درد میخوره خسیس نبودنش ازش خورد و خوراک و خرج ...

با خانوادش ک قهریم. نمیان اصلا  . خانواده خودمم فقط مامانمم هس ک اونم زیاد نمیاد . دیگه مهمون خاصی ندارم‌.  رفت امد نداریم با کسی.

خانوادش ۵ میلیون ازم میخاسن ی وسیله تو خونم فروختم بهشون دادم صبر نمیدادن بخدا تازه سود پولشونم گرفتن. کی ب کیه 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

هیچ ربطی نداره. خودمم پدرم بی مسئولیت و از بجگی هیچ خرجی به ما نداد و میگفت هرمی هرچی خواست خودش بره ...

به خاطر این که تو سختی بودی و بار مسئولیت خودتو به دوش کشیدی با عرضه ای عزیزم 

در ضمن من که نمیگم پدر و مادرش خرجشون رو بدن 

میگم بیان یه تشری چیزی به پسرشون بزنن بلکه از رخت خواب جدا شد تنبل خان....

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به خاطرویارشدیدی که داشتم متاسفانه اصلالب به میوه نمیزدم اصلاتوحاملگی به خودم نرسیدم بچم هزارماشاا..خیلی نازشددرصورتی که بچه اولم هرماه فلان میوه وفلان خوراکی دومی قشنگترشد

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

اولين سوالي كه توي ذهن من ايجاد ميشه اينكه چرا با اين وضعيت بچه دار شدين ، أصلا وقتي شرايط اقتصادي خوب نيس چرا بچه رو به مشقت و سختي بندازي، حالا به دنيا بياد هزار جور امكانات و رفاه و تغذيه خوب ميخواد ..  

بعد هم يه فكري كن باهاش صحبت كن با خوابيدن كه روزگار نميگذره بايد بره سر كار 

حس خوبی بهش دارم حس میکنم خیلی خاکی و به حرف مردم گوش میده امیدوارم این وضعیت رو هر چن کم اما تغییر ...

انشالله همه چی درست بشه ولی عزیزم ب هیچ ریس جمهوری ربطی نداره مردم باید خودشون در تلاش باشن برای آینده 

‌مدیریتش کن، وقتی پول دارهبیمه که هستید؟

بیمه که نه 

بیمه ایرانیان شدم تازه بخاطر زایمان.

بنظرت ادمیه ک بیمه پرداخت کنه؟

ی وام خونگی نوشتم براش  ۶ماهه پرداخت نکرده. ماهی ی میلیون

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

با خانوادش ک قهریم. نمیان اصلا . خانواده خودمم فقط مامانمم هس ک اونم زیاد نمیاد . دیگه مهمون خاصی ن ...

سووود😦یا خداااا

بازم در هر صورت من  اگه جات بودم تا الان جنگ جهانی سوم به راه انداخته بودم یعنی چی که گوشت و مرغ و میوه تو خونه نباشه اونم با وجود بارداری و یه بچه کوچیک

هر چقدر هم قهر باشی بگو بیان پسرشونو جمع کنن

البته اول خودت خیلی جدی با شوهرت صحبت کن بگو دوره و زمونه ی بخور نمیر زندگی کردن گذشته الان مردم روز به روز در حال پیشرفتن اونوقت ما بشینیم ببینیم کی دو میلیون ته حسابمون تموم بشه؟؟؟

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

انشالله همه چی درست بشه ولی عزیزم ب هیچ ریس جمهوری ربطی نداره مردم باید خودشون در تلاش باشن برای آین ...

درسته عزیزم

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍

واقعا بدبخت بچه هاااا

اخه انگیزه فقرا از یچه دارشدن چیههههه.....

یکی بس بود اگر تجربه مادشدن دمی خواستی...

لطفابدت نیاد اخه بچه هات عقده ای می شن حتی اگر کمبود ویتامین نداشته باشن....

نمی دونی حسرت در زندگی با ادم چیکارمی کنه من کشیدم ...تازه به اندازه شما وضعمون بدنبود

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
اولين سوالي كه توي ذهن من ايجاد ميشه اينكه چرا با اين وضعيت بچه دار شدين ، أصلا وقتي شرايط اقتصادي خ ...

امضاش بخون

اولين سوالي كه توي ذهن من ايجاد ميشه اينكه چرا با اين وضعيت بچه دار شدين ، أصلا وقتي شرايط اقتصادي خ ...

الان قصدش نداشتم . بچه دوم میخاسم ولی الان نه ی وقتی ک به ی ثباتی رسیده باشه زندگیم. شوهرم ک کلا نمیخاس بچه دوم.

ایودی داشتم باردار شدم دیگه چون یکی هم دوسال پیش سقط کردم اینو دلم نیومد بندازم دیدم با ایودی اومده‌ . شوهرم تا وقتی ۴ماهه بودم هم میگفت باید سقط میکردی من نمیتونم بچه دوم. خودم احساساتی بودم نتونسم

بیمه که نه بیمه ایرانیان شدم تازه بخاطر زایمان.بنظرت ادمیه ک بیمه پرداخت کنه؟ی وام خونگی نوشتم براش ...

شرایطت سخت، بایدخودت هوایی زندگیت داشته باشی، بیمه حتمابکن، الان جوان،چندصباحی دیگه پیربشه میخوادچیکارکنه، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
2810