2777
2789
عنوان

شوهرم سرکار نمیره عکس یخچالمون میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12045 بازدید | 224 پست
چی بگم گلم اگه تنها چیزی که بتونم از جامعه حذف کنم فقر .از بهداشت قرص ها مکمل بگیر ، البته این موارد ...

فقط گروه میوه و سبزیجات تازه و شیر و ماهی کم بوده تو تغذیه م

حبوبات و گوشت و اینا مصرف کردم 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم درامدم خوب بود همیشه تو کارتم پول بود شوهرمم چیزی کم نمیذاشت میخرید همه چی دوماهه نشسته تو خونه ...

با زبون آرومش کن بگو روزی چند ساعتم کار کنی لااقل شکممون سیر بشه من راضیم بهت افتخار میکنم گرما وسرما همیشه هست

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
من حتی مادرمم نمیدونه تو چه شرایطی ام نمیشه ک ابرو خودمون ببریم توقع هم ندارم خانوادم بخان کمکم کنن ...

میدونم عزیزم.‌ ولی زیادم کوتاه اومدن و دندون روجیگر گذاشتن، همسرت و وقیح کرده. بخاطر بچه هاتم که شده نباید کوتاه بیای. هرجور شده حتی با تهدید به ابروریزی و طلاق، بفرستش سرکار. خیلی جدی رو این قضیه پافشاری کن و تا درست نشده کوتاه نیا. فردا اون یکی ام دنیا بیاد میخوای چیکار کنی؟ خودت که حداقل تا مدتها نمی تونی بری سرکار، اونم بخوابه خونه. پس این طفل معصوما چی بخورن؟ 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

عذر میخوام معتاده؟

ن اصلا سالم و سرحال و به شدت ب خودش و قیافه و تیپش میرسه

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

کمک مالی فقط کمک نیست شاید لازمه گوشش رو بپیچونند !در هر حال باید قانونی اقدام کرد برای نفقه

بله ولی از کجا معلوم گوشش و بپیچونن؟ تو بهترین حالت میگن عروسمون پرتوقعه. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

میدونم عزیزم.‌ ولی زیادم کوتاه اومدن و دندون روجیگر گذاشتن، همسرت و وقیح کرده. بخاطر بچه هاتم که شده ...

وای خیلی تنبل و تن پرور هس اصلا ادمی نیس سختی ب خودش بده

البته هیچوقتم از نظر خورد و خوراک اینجوری نمیشدیم 

همیشه مرتب میخرید همه چی 

شانس منه تو حاملگی

شغلش چیه گفتی

ازاد هس برای خودش کار میکنه . جز کارای ساختمونیه

2810