2777
2789
عنوان

شوهرم سرکار نمیره عکس یخچالمون میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12045 بازدید | 224 پست
به هر حال ثمره تربیت اوناست و وقتی بچه تنبلی داشتند نباید براش زن می گرفتند در هر حال ما اینجا کمکی ...

کمک دیگران یه روز، دوروز، یه ماه، یه سال...تهش چی؟؟؟ طرف باید بره سرکار، اینجوری که نمیشه.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صحبت کردی باهاش؟ شایدم چون شما شاغل بودی عادت کرده به تنبلی .الان واقعا بهش گوشزد کن باااید کار کنه ...

خودم درامدم خوب بود همیشه تو کارتم پول بود شوهرمم چیزی کم نمیذاشت میخرید همه چی 

دوماهه نشسته تو خونه🥺

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

یعنی چی گرمه که نشد دلیل بگو بره بیرون یه کاری بکنه 

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

خیلی ام از خانواده ها بی اهمیت و بی‌توجهن و بهرحال تو این دورع زمونه هرکی به فکر سیرشدنه شکمه خودشه ...

دیگه شاید کمک کنند اینجا عکس از یخچال فرستادن دردی دوا نمیکنه 

یا باید بره درخواست نفقه بده !

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
کمک دیگران یه روز، دوروز، یه ماه، یه سال...تهش چی؟؟؟ طرف باید بره سرکار، اینجوری که نمیشه.

من حتی مادرمم نمیدونه تو چه شرایطی ام 

نمیشه ک ابرو خودمون ببریم توقع هم ندارم خانوادم بخان کمکم کنن مثلا.

با خانواده خودشم‌قهرم.در کل منباب درد و دل گذاشتم اینجا

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

میخوای منم بزارم

بذار

یخچال شبیه یخچال خونه مجردی میمونه 

چقدر تایم خوابش زیاده به نظرم عادتش نده به اینکه بقیه بهت چیز میز بدن منم سال قبل مثل تو بودم ولی شوهرم با ماشین شغلش بود گرفته بودنش خودم با شکم بچه پشت چرخ مینشستم خدارو شکر قدم دخترم خیلی خوب بود شوهرم کار پیدا کرد الان هم میره مسافر کشی خدارو شکر حداقل از پس کرایه خونه وغذا برمیاد 

ببخشید عزیزم ولی از مردی که مسئولیت پذیر نیست ۲ تا بچه داری میاری خودتم زیاد آینده بچه هات برات مهم ...

امضاشوبخون 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
شوهرم اصلا بچه نمیخواست با ایودی حامله شدم . میدونم اشتباهه ولی دیگه شده

شغلش چیه؟

تشویقش کن یه کار ثابت داشته باشه که نتونه بشینه تو خونه اصلا 

راه انداختن مغازه ای یا استخدام جایی شدن مثلا 

کمک مالی فقط کمک نیست 

شاید لازمه گوشش رو بپیچونند !

در هر حال باید قانونی اقدام کرد برای نفقه

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
همون واقعا بابای منم ۴۰ سال تموم داره جلو سرما و گرما بدو بدو میکنه بخدا نسل قدیم دیگه تکرار نمیشه ...

والا بابای من تا ۲و۳ سرکاری دوباره ۶ میره تا اخر شب مامانم تا ۱ بیرونه بعد مرد گنده نمیره برا گرما😳

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

حالا من در حال تحقیقم آی یو دی بذارم🤕

خواهرهمسرم گذاشت یکهفته نشدبرداشت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

الان عکس یخچال بزارید مشکل حل میشه 😐؟

درسته که نباید قضاوتی بشه ولی این تاپیک خیلی غیر منطقیه !

جز اینکه یک جماعتی خودتون و همسرتون رو سرزنش کنند هیچ منفعتی نداره برای شما ... باید از یک شخص عاقل و بالغ توی خانواده کمک بگیرید حالا چه به صورت مالی برای گذراندن این دوران و چه به صورت صحبت با همسرتون و تفهیم شرایط فعلی برای ایشون که مجبور بشن طبق روال سابق احساس مسئولیت به خرج بدن و برن سرکار و برای زندگیتون تلاش کنند 

2810