2777
2789
عنوان

شوهرم سرکار نمیره عکس یخچالمون میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12045 بازدید | 224 پست

منم اوایل ازدواج باردارشدم یخچالمون باکمد فرقی نداشت هیچی توش نبودصبح تاشب میخوابیدم که ضعف نکنم شب یه ساندویچ میگرفت میاوردخونه میخوردیم هیچی نداشتیم اوضاعمون خیلی بدبودخداخودش کمکت کنه😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم ک جز کارای ساختمونی هس

عزیزم تو خونه شرایط راحت واسش فراهم کردی خب صب خیلی زود برو بلندش کن یگو نون بخر تلوزیون روشن کن صدا بلند سشوار روشن کن ظرف بشور صدا بده یکاری ک از صب نتونه بخوابه یا بهش کار بگو بگو جارو کن طی بکش  چمیدونم ت خودت بهتر میشناسیش یجوری ک خونه رو مخش باشه بزنه بیرون احتمالا کارش اسکلت ساختمان ولی بگو صب برو اسنپ بعد از ظهر یکم خنک شد برو کار اصلی خودش 

اینجور جاها زن اگ مظلوم و ساکت باشه در حق خودش و بچه هاش و حتی شوهرش ظلم کرده...

یک زن با درایت یک مادر 

اینجور مواقع داد و بیداد می‌کنه 

مثل یک ببر ماده چنگ و دندون نشون میده

و برای حفظ زندگیش میجنگه

داد و بیداد کن ... بندازش بیرون 

الگوی ضعیفی برای دخترت نباش

خدارو شکر توی تنبلی با هم تفاهم دارید!!!!اون شوهرتون ...اینم از شما که توی یه حاملگی سالم، کار رو ول ...

ومن که تا روز آخر اومدم سرکار فکر کن ظهر از اداره رفتم شب کیسه آبم پاره شد رفتم زایمان کردم!البته کارمنم درست نبوده ها اگه کیسه آبم صبح تو اداره پاره میشد آبرو ریزیه بدی میشد مردا باید میومدن جمعم میکردن!  

خدارو شکر توی تنبلی با هم تفاهم دارید!!!!اون شوهرتون ...اینم از شما که توی یه حاملگی سالم، کار رو ول ...

تو از کجا میدونی شغل من چیه تو حاملگی میتونم برم سرکار یا نه

و از کجا میدونی حاملگی من سالمه

بهتره تایپکت های قبلیم بخونی

من ۳ماهه اول خونریزی و لکه بینی داشتم و کلا استراحت مطلق بودم

ایودی کنار کیسه اب بچمه و دکتر گفته تا اخرش با احتیاط رفتار کنم .

شغلمم طوریه ک باید ساعتای ۴تا ۵عصر برم بیرون بعدم توی خونه پای سیستم بشینم ساعتها

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

مارک یخچالتون ال جی هست؟

اره

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

ماشین ندارین بره حداقل اسنپ کار کنه

داریم گواهی نامه نداره

ومن که تا روز آخر اومدم سرکار فکر کن ظهر از اداره رفتم شب کیسه آبم پاره شد رفتم زایمان کردم!البته کا ...

من حاملگی‌پر خطر دارم ایودی چسبیده ب کیسه اب بچم. دکتر گفته کار سنگین نکنم. بعدم شغلم ی جوریه طولانی مدت باید پای سیستم بشینم  ی تایم در حد دوسه ساعتم تو خیابون باشم. 

بچه چندمته؟

دوم

سلام عزیزم.امیدوارم خدابهت کمک کنه،خطابم به خانومهایی است که بی احترامی میکنن ،هیچ فردی ازسرنوشتش آگاهی نداره که یکساعت بعدچی میادسرش.بجای سرزنش به ایشون قوت قلب بدین،اگرکاری نمیتونین هم انجام بدین واسش،حرفهایی نگین که حس خجالت بهشون دست بده یادلش بشکنه ،گناه داره .عزیزم امیدوارم مهساجون خداواست همیشه خوب بخوادومشکلت حل بشه انشاالله.

2810