2777
2789

من ساعت ۱۱ اینا بیدار میشم با پسرم صبحونه میخوریم ۱۲ نیم مهد داره گاهی من میبرم گاهی مامانم، ۲۵ هفته و ۲ روزمه ، الانم شنبه دوشنبه چهارشنبه یوگا بارداری میرم با زن پسر خاله شوهرم اونم بارداره ، دیگه گفتم بنده خدا مامانم رو اذیت نکنم پسرم رو هم با تایم خودم ژیمناستیک میبرم ، امروز اولین جلسه مون بود کلا تو این بارداریم زیاد تو خونه نموندم مثلا اسباب کشی کردیم دو هفته پیش رفتم مسافرت ، کلا تحرک به خودم میدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازه ۱۷هفتمه اما چون ای وی اف کردم دکترم منو ترسوند ک برم بیرون واین حرفا اما بحرفاشون گوش ندادم از ۶هفتگی روزی ی ساعت پیاده روی میرم.کارای شخصی و روزانه و کارای خونه جز جارو برقی انجام میدم تمام خریدای خونه صفرتاصد باخودم.سعی میکنم زیاد خونه نباشم ک رفته رفته سنگین نشم‌

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من تازه ۱۷هفتمه اما چون ای وی اف کردم دکترم منو ترسوند ک برم بیرون واین حرفا اما بحرفاشون گوش ندادم ...

اره خوبه 

دختره ؟ اسم انتخاب کردی ؟ بچه اولته؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

دفعه دومه تو تایپکای این بنده خدا تگم میکنی😐😂فحش میخوریم بخدا

چ حافظه ای داری ناموسااا😂

من یادم نیسسس😂

خب مگ تو حامله نیسی؟دوشب و س روزه نخوابیدیا

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

اره خوبه دختره ؟ اسم انتخاب کردی ؟ بچه اولته؟

اره عزیزم دختره فعلا نه.اره اولم با ای وی اف 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چ حافظه ای داری ناموسااا😂من یادم نیسسس😂خب مگ تو حامله نیسی؟دوشب و س روزه نخوابیدیا

اتفاقا معروفم به حافظه ماهی بین بچه های سایت

نکبت این کاربر تو ذهنم خانم محترمیه چند باری همکلام شدم باهاشون توهم همش ابرو منو میبری هم زارتتتت همینجا تگم میکنی😮‍💨😂

بیشتر خونم و کارای خونه و آشپزی و اینا الان هم المپیک مسابقات رو دنبال میکنم و سرگرمم  واسه خرید و دکتر اینا هم تنها نمیرم چون دو تا سقط داشتم کلا رعایت میکنم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به سلامتی منم هنوز انتخاب نکردم

انشائ الله سالم بغل بگیری نی نی شما چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسیدختره عزیزم

اخی عزیزم خداحفظشونه کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810