2777
2789
عنوان

روانشناس کودکان داریم اینجا

74 بازدید | 12 پست

پسرم ۴سالشه یه کار بدی انجام داده بجای ابراز پشیمانی هم همش حاضر جوابی میکنه منم تنبیه بدنی نکردم گفتم لجباز تر میشه و موثر نیست بنظرتون چطور تنبیهش کنم ک دیگ‌این کارو تکرار نکنه؟

چه کاریمیتونید بگین

والا خیلی حال به هم زن هست رفته پشت مبل شلوارش درآورده مدفوع کرده روی قالی وقتی دیدم مخم سوت کشید فقط نشستم زمین گریه کردم بعدم بلندش کردم بردم تو دسشویی و اون قسمت قالی تمیز کردم و شستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهر ۴سالش تموم میشه جدیدا اینجوری شده میخواد حرص منو دربیاره وگرنه دوساله از پوشکش گرفتم

شاید از دستشویی ترسیده که نرفته

یا اکثر بچه ها یه سری کارا براشون جالبه و از نظر ما بد

باید علت این کارشو بفهمی چی بوده

خودش متوجه ی کار بد خودش شد

بنابراین دیگه بهش یادآوری نکنید و جلوی نه پدرش و نه کس دیگه ای اینو مطرح نکنید

تا تکرار نکنه و براش عادی نشه

شاید از دستشویی ترسیده که نرفتهیا اکثر بچه ها یه سری کارا براشون جالبه و از نظر ما بدباید علت این کا ...

اخه دفعه اولش نیست ک ندید بگیرم بار چندمشه ک‌دسشویی نمیره از دسشویی هم نمیترسع انگار فهمیده من از این موضوع خیلی ناراحت میشم به شدت متنفرم وقتی یه کاری بخواد انجام بده من اجازه ندم اینجوری تلافی میکنه

اخه دفعه اولش نیست ک ندید بگیرم بار چندمشه ک‌دسشویی نمیره از دسشویی هم نمیترسع انگار فهمیده من از ای ...

خوب نباید حساسیت نشونش میدادی حالا اینکه بچه ست بزرگ ها دقیقا دنبال حساسیت آدما هستن

پس ببین چی دوست داره از چی خوشش میاد

از حساسیت هات کم کن بیا براش تشویق بزار 

چندبار انجام داده؟ 

عکس العمل اولتو چی بوده که اون داره ادامه میده

خوب نباید حساسیت نشونش میدادی حالا اینکه بچه ست بزرگ ها دقیقا دنبال حساسیت آدما هستنپس ببین چی دوست ...

اخه مگ میشه همچین چیزی دید واکنش نشون نداد شمارشش از دستم در رفته شاید ۷یا هشت بار تو همین یکی دوماه اخیر هربار اینکار میکرد سرزنشش میکردم و همینجور ک تمیز میکردم غر میزدم اما امروز دیگ نشستم رو زمین گریه کردم با صدای بلند اونم هیچی نگفت فقط منو نگاه میکرد بعدش دیگ من بلند شدم تمیز کنم گفتم چرا اینکارو کردی گفت دوست دارم دلم میخواد

اخه مگ میشه همچین چیزی دید واکنش نشون نداد شمارشش از دستم در رفته شاید ۷یا هشت بار تو همین یکی دوماه ...

رابطش با پدرش چجوریه

از کدومتو حرف شنویی داره

باید اون باهاش برخورد کنه

شاید زیاد راحت گذاشتین 

یا تو خونه به همه چیز دسترسی داره و محدود نیست

نباید بزارید اینجوری پیش بره

رابطش با پدرش چجوریهاز کدومتو حرف شنویی دارهباید اون باهاش برخورد کنهشاید زیاد راحت گذاشتین یا تو خو ...

از پدرش ک اصلن حرف شنوی نداره حالا من همیشه قاطع برخورد کردم باهاش ازم حساب میبره نه اینکه بترسه ولی رو حرفم نه نمیاورد اما این قضیه دسشویی خیلی برام چالش شده ک هیچ جوره به راه نمیاد ممنون ک وقت گذاشتین اگ بهتر نش۶ دیگ میبرمش روانشناس کودکان

از پدرش ک اصلن حرف شنوی نداره حالا من همیشه قاطع برخورد کردم باهاش ازم حساب میبره نه اینکه بترسه ولی ...

حتما ببرش 

تکرار این کار براش عادت میشه

شما زیاد جلوش کوتاه اومدید

من فکر کردم یکی دوبار انجام داد

خواهش میکنم عزیز