2777
2789
از او این بارداری همش دعوا بود که باید سقط بشه دیگه نشد. بعد حال روحی خراب خودم. الانم که یک ماه مو ...

منم توی بارداری کم نکشیدم.

ولی اگه واقع بین باشیم توی این دعواها حالا ما با گذشت زمان خوب میشه ولی اونی که ضربه رو میخوره بچه امون هست.

پسرم بدنیا اومدنی ۲۹۰۰ کیلو بود.

بفکر بچه ات باش.

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان که بارداری دومم هست انقدر بیخیالم.

هر کی هر چی میخواد بگه یا رفتار کنه مهم نیست

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

منم توی بارداری کم نکشیدم.ولی اگه واقع بین باشیم توی این دعواها حالا ما با گذشت زمان خوب میشه ولی او ...

آره. ولی ای کاش  اصلا وجود نداشت این همه اوقات تلخی نبود  یک تصمیم اشتباه. تا آخر عمر اذیت. بارداری به شدت سختی کشیدم.   الانم هنوزم همینجوریم ای کاش خودش از بین میرفت. به این دنیای نکبت نیاد 

آره. ولی ای کاش اصلا وجود نداشت این همه اوقات تلخی نبود یک تصمیم اشتباه. تا آخر عمر اذیت. بارداری ...

سلام

چندتاازتاپیکهات خوندم

متوجه مشکلاتت نشدم،

آیاباهمسرت اختلاف داری، خائن، بیکاره، رفیق بازه، معتاده؟

برای اینهافرزندسوم دوست نداری؟

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
سلامچندتاازتاپیکهات خوندممتوجه مشکلاتت نشدم،آیاباهمسرت اختلاف داری، خائن، بیکاره، رفیق بازه، معتاده؟ ...

دوسه مورد از چیزایی که گفتی داره. معتاد هست. رفیق باز.... 

پسر من هفته ۳۶ دنیا اومد ۱/۸۰۰ بود

خودمم تو دوران بارداری به علت تهوع خیلی خیلی خیلی شدید هیچ چیز نمی‌تونستم بخورم حتی آب

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
دوسه مورد از چیزایی که گفتی داره. معتاد هست. رفیق باز....

ببین

دست روی دست گذاشتن نمیشه کاری کرد

خودت باختی

گناه دخترات چی هست

اولا اینکه سنی نداری، منم ۳۶ساله ام، بچه دومم باردارم، یعنی منم پیرم، این چه تفکری داری

بعد۲تادخترداری، چراداری باآینده اونهابازی میکنی

اونهاخوب تربیت کن وبزرگ کن، دیگه خودت بایدجمع کنی، هرچقدرخودت سختی کشیدی، تلاش کن دوتادخترات توآرامش باشن ،وگرنه ،اونهاروهم ازدست میدی

بزرگ میشن، هزارتانشکل روحی وروانی ممکن براشون پیش بیاد، اونوقت اول بدبختی هات

افسرده بشن، استرس واضطراب باعث انواع بیماری های روحی وجسمی بشه، میخوای چیکارکنی

برو تحقیق کن چقدر جوان الان دوقطبی هستن، اسکیزوفرنی، اونوقت چطورمیخوای کنترلشون کنی

فقط نشستی داری دعامیکنی بمیری، خودکشی کنی و...

به خودت بیا، هیج کسی نمیتونه بهت کمک کنه غیرخودت

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
ببیندست روی دست گذاشتن نمیشه کاری کردخودت باختیگناه دخترات چی هستاولا اینکه سنی نداری، منم ۳۶ساله ام ...

چه کار کنم. حال روحیم خرابه. به خدا دست خودم نیست  همش به خود کشی فکر میکنم فقط این بچه تو شکمم بمیره حال روحیم خوب میشه 

ببیندست روی دست گذاشتن نمیشه کاری کردخودت باختیگناه دخترات چی هستاولا اینکه سنی نداری، منم ۳۶ساله ام ...

اگه برم با دکتر صحبت کنم. این بچه رو زود ور میدارن چون حالم خرابه