2777
2789
عنوان

دخترم کودک میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 57 پست
منم همینو میگم مامانش میگه عاقل نمی‌کشه منم دخترم کوچکه اما بچه رو نمیزنه اصلا چون بهش گفتم زدن کار ...

توهم حرف منو بگو بگو اگ عقلش نمیکشه چرا تورو نمیزنه چرا خودشو نمیزنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پشیمونم چرا پسره ی کاری نکردم سمت دخترم نیاد خیلی دلم میخواست گوششو بکشم ک دست رو بچه بلند نکنه تازه ...

عیبی نداره خاهرم بجای اینکه خودتو ناراحت کنی فردا براش یچیزی بخر و باهاش صحبت کن و نذار اصلا دگ یادش بیاد یجور برخورد کن ک فراموشش کنه مادر بودن ب اندازه کافی سخت هس این چیزا هم طبیعیه اصلا خودتو ناراحت نکن مشخصه ک چقد مادر خوبی هسی ک ذهنتو اینقد درگیرش کردی

عیبی نداره خاهرم بجای اینکه خودتو ناراحت کنی فردا براش یچیزی بخر و باهاش صحبت کن و نذار اصلا دگ یادش ...

اصلا نمیتونم حتما فردا میبرمش بستنی فروشی بستنی دوست داره براش میخرم

اصلا نمیتونم حتما فردا میبرمش بستنی فروشی بستنی دوست داره براش میخرم

اره این بهترین کارههههه

خاهر من اولین باره هم چین اتفاقیو تجربه کردی دگ ننیدونسی چیکار باید بکنی اصلا خودتو ناراحت نکن 

تازه بهترین کارو کردی با چیزی ک شما گفتی اگ کاری میکردی خود شمارم میزدن و این دگ واس خود شما و بچه میشد ی ترس بزرگ 

خدا حفظش کنه فردا ببر ی بستنی بگیر صب ی اهنگ بذار باهاش بازی کن اینگار ن اینگار💃💃