2777
2789
عنوان

دخترم کودک میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز ۲ سالشه ثبت نام نمیکنه

نقاشی که ثبت نام میکنن 

تازه مهدم هست

خودت تو خونه باهاش بازی کن

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

عزیزم اولا از اون منطقه دور شو و هیچ وقت نگذار کودک کتک بخوره برای اعتماد بنفس خوب نیست و به مادرش تذکر بده بگو اگه دفعه بعد تکرار کنه من هم مقابل به مثل می کنم ببینم دوست داره بچتون کتک بخوره یا نه بعد به بچه تون بگید کتک زدن در هر صورت کار بدی هست و اگه کسی خواست این کار بکنه دستش بگیره و بگه تو حق نداری منو بزنی و اگه دوباره تکرار کرده بگو از اون بچه داری کنه و باهاش بازی نکنه از الان جرات مند بودن یاد بده بهش 

خب وقتی میبینی بچت اذیت میشه دگه نمیرفتی اون پارک اینکه زیاده پارکه من اگه جای شما بود سر اون بچه رو میگرفتم میکردم از همونجای که متولد شده دهن زنه هم جر میدادم که دگه گوه زیادی نخوره 

خودتم زده هیچی نگفتی ؟ برو بچه بزنننن چرا بچتو نبری پارک مگه تقصیر اونه؟ برو پسره رو بزننن

گفت میزنم بچتونو منم گفتم منم تورو میزنم رفت رو سرسره ک یواشکی بزنش  خیلی هم پرویه

ن از بچت دفاع کن مگ‌بچه نیس نمیفهمه جرا نمیزنه تو گوش خودش یا مادرش اینقد بدم‌م میااااد اه اه

منم همینو میگم مامانش میگه عاقل نمی‌کشه منم دخترم کوچکه اما بچه رو نمیزنه اصلا چون بهش گفتم زدن کار بدیه الان بهش میگم اگر کسی زدت توهم بزن میگه زدن کار خوبی نیست

[QUOTE=348535080]گفت میزنم بچتونو منم گفتم منم تورو میزنم رفت رو سرسره ک یواشکی بزنش  خیلی هم پرویه[/QUOTE

یه پسر پرو همین جوری پسر من اذیت می کرد بهش گفتم اگه یک بار فقط یک بار دستت به بچه من بخوره حتی الکی جوری ادبت می کنم که تا حالا پدر مادرت نکردن از اون موقع جرات نداشت نزدیک بشه به مادرش هم همین حرف زدم 

تا ماه دیگه میشه ۲ سالش

خب پس خودت از حقش دفاع کن تا بچت یاد بگیره من پسرم رو هر روز میبرم پارک پنج سالشه بهش اجازه نمیدم بچه ای رو اذیت کنه خیلی هم باهاش حرف می‌زنیم من و باباش که تنبیه میشی اگه رفتارت درست نباشه ولی اگه بچه ای هم اذیتش کنه باهاش برخورد میکنم اونوقت بچه دو سالت رو زدن نشستی نگاه کردی چیزی نگفتی بعدم صورت مسئله رو پاک میکنی که پارک نرمش چرا نبری بچت حق داره تفریح و بازی داشته باشه از الان بهش یاد بده مراقبش هستی و از حقش دفاع میکنی تا فردا که بزرگ شد یاد بگیره باید از حقش دفاع کنه

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

منم همینو میگم مامانش میگه عاقل نمی‌کشه منم دخترم کوچکه اما بچه رو نمیزنه اصلا چون بهش گفتم زدن کار ...

اصلااااا اینو یادش نده که هر بچه ای زد باید بزنی این کار اشتباهه یادش بده با حرف زدن از خودش دفاع کنه اگه بگی بزن بزرگتر شد نمی‌فهمه کدوم بچه از خودش بزرگتر هست یا کوچیکتر کوچیکتر از خودشو بزنه خدا نکرده چیزیش شد دیگه پدر مادرش ول کن نیستن اصلااااا اینجور بهش نگو ملکه ذهنش میشه و یاد میگیره بچه ها رو بزنه

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

همچین سرش داد بزن که دیگه جرات نکنه لازم شد هولش بده  .چقدر بعضیا عجیبن .بابا من یه دختر نوجوون بودم پسر همسایمون داداش کوچیکمو زد کاری بهش کردم دیگه جرات نکرد از در خونمون رد شه 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸