2777
2789

خانما بیاین بگین چیا توی سفید و بور شدن بچه میتونه کمک کننده باشه

البته ژنشو دارم و پسرمم بوره

میخوام توراهی دومم هم بور و چشم رنگی باشه

سر پسرم خودم انار و سیب خیلیییییی خوردم و ویارم بود

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب گلاب خوشگل میکنه

تاثیرشو دیدم توی پسرم

مثل کارت پستال میمونه بچم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
توی آیات و روایات روی میوه ی به تاکید شده

فصلش نیست چیکار کنیم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم تو پست های قبلیت گفته بودی شوهرت سرده و رابطه ندارین چه جوری درست شد

الهی شکر با مشاور بهتر شدیم

و استرسا که دور شدن زندگی هم به روال برگشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرت هم اومد مشاوره؟چجوری راضی شد ک بیاد مشاوره

عزیزم رفتم همه تاپیکامو چک کردم

تاپیکی که راجب این موضوع بود برای تیرماه سال ۱۴۰۰ بوده که من ۲-۳ ماه از زایمانم گذشته بوده و خود من توی دوره افسردگی بعد زایمان بودم و اضافه وزن اعتماد بنفسمو گرفته بود و خلاصه با کمک مشاور و اینکه بعد زایمان این اتفاق خیلی طبیعیه این دوران هم گذشت الهی شکر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برگ به خشک شده عزیزمتوی قنادی ها و خشکبار فروشی ها موجودهمربای به هم هستولی سویق به سالمتر و مقوی تر ...

سویق 

چه خوب

از آوا فود سویق خرید کردم نمیدونم به داره یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم من تو یکی از تایپیک های قدیم دیدم شما گفته بودین که سابقه آمبولی ریه دارین.

الان که باردار هستین مشکلی ندارین؟

دکتر براتون ممنوع نکرده بود که دیگه باردار نشین؟

سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم ازتون. شما کاشت ابرو انجام دادید توی کلینیک چهره شو الان راضی هستید از کاشت تون توی اون کلینیک. من می‌خوام کاشت انجام بدم ولی نمی‌دونم کدوم کلینیک برم.  میشه راهنماییم کنید 

سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم ازتون. شما کاشت ابرو انجام دادید توی کلینیک چهره شو الان راضی هستید ...

گلم من بعد ۲ سال خیلی راضیم و عالی و طبیعی شده اتفاقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810