2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرم و دادم ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 44 پست
خوبش کردی حالا جاری من خودش محل ب هیشکی نمیزاره بعد جالب حرف همه رو میزنه و غیبتشون میکنه چقد این رف ...

اره جاری منم دورو مثلا مهمون داشت بعد میگفت میخندید بعد پیش من غیبت می‌کرد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین تو کار درست رو کردی بهتر که نگفتی بش ما بهش میگیم دوری و دوست و اینکه به مادر شوهرت جواب دادی ج ...

بحث عزیزی اون نیست دوست داره بچه هاش دور هم باشن میگه مادرمم و داداشم هم همین طور بودن همه و دوره‌م جمع میکردن اون جاری که زیاد مهمونی نمیده اما شده به اونم بگه ما رو دعوت کنه 

من موندم چرا مادر شوهرا عروسایی که تحویل نمیگیرتشونو بیشتر دوست دارن یکی منو توجیح کنه تو رو خدا از ...

بحث عزیزی اون عروس نیست به اونم شده بگه ما رو دعوت کن کلا زورگو هس

مادر شوهرت ناراحت بشه 

دختر خوب مگه تو باید همه رو راضی نگه داری 

شاید فرضا پول نداشتی جاری رم دعوت کنی 

مگه باید توضیح بدی ؟ بالاخره تو هر مراسمی یه چن نفر رو باید حذف کنی 

بچت بزرگ شد بره تولدش تو برو همسایه هارم دعوت کن که خدای نکرده دلگیر نشن ازت 

ادای مامان منو در نیار یه حلیم می زاریم باید به دور ترین نقاط فامیل بگه بیاین نذری ببرین حالا اونا به ما اصا قربونی اینا نمی دنا

بحث عزیزی اون عروس نیست به اونم شده بگه ما رو دعوت کن کلا زورگو هس

ولی مادر شوهر من جاری مو که مدام جوابشو میده و واسش قیافه میگیره رو بیشتر میخواد انگار به محبت حساسیت داره

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
ببین تو کار درست رو کردی بهتر که نگفتی بش ما بهش میگیم دوری و دوست و اینکه به مادر شوهرت جواب دادی ج ...

نگران اون موقع هستم شده خونه ما بوده چیزی درست کرده برداشته برده برا اون  بدون اجازه من 

بحث عزیزی اون نیست دوست داره بچه هاش دور هم باشن میگه مادرمم و داداشم هم همین طور بودن همه و دوره‌م ...

خب بهش غیر مستقیم بگو خونه خودش همه رو دور هم جمع کنه البته من هم اون رو درک میکنم یه جورایی میخواد بین پسرشان فاصله نیفته ولی دلیل نمیشه توی رابطه تو با دیگران دخالت کنه روشش اشتباهه ولی نیتش خیره الان بهترین کار از نظر من با تجربه ای که دارم اینه که بهش غیر مستقیم توی شوخی حالا خنده خنده بش بفهمونی که خونه خودش هنه رو دعوت کنه و تا وقتی جاریت دعوتت نکرده دعوتش نمیکنی 

یعنی چی درست کرده یعنی خودش بدون ایکه به تو بگه میری برا جاریت درست میکنه و میبره

اره خونه ما بود کاچی درست کرد بعد ریخت تو سینی برد برای جاریم خیلی زورم اومد خیلیببیی ولی چون مهمون خانواده خودم بود اومد درست کرد محبت کرد سعی کردم نگم 

اینم بهت بگم 

مادرشوهر با جاری فرق می کنه ! حتی اگه مادرشوهرت بهت سالی یه بارم شام نداد هیچ اتفاقی نمیوفته که تو هر شب دعوتش کنی بزا بیاد چن شوهرا به مادراشون وابسته ان

اما جاری رو نه ! هر موقع دعوتت کرد توعم دعوتش کن 

اون آشغال دعوت نکرد ولش کن 

اره بارها گفتم هر جا برم به تعداد دعوت می‌کنم نه بیشتر

آفرین حالا باشوهرتم حرف بزن بلاخره اون پسرشه راحت تر میتونه بگه برا شوهرت توضیح بده جوری که فکر نکنه با خانوادش دشمنی داری الان تو داری بهترین کار رو میکنی