2777
2789
عنوان

هشت ماهه باردارم همسرم میگه برو

322 بازدید | 25 پست

دعوای شدیدی کردیم سر اینکه من نمیتونم برم مسافرت با دوستای متاهلش، دکتر منعم کرده سرویکسم پایینه ، شامو اماده کردم سر میز بحثمون شد همه رو زد شکست انداخت زمین .. بعدشم گفت برو از اینجا ..الانم راحت گرفته خوابیده 

انگار نه انگار من ناراحتم خودم به درک اون بچه گناهش چیه 😞میخوام فردا بزارم برم دیگم نیام 

خیلی از چشمم افتاد چون یه بارم نیومد دم در اتاق بگه ناراحت نباش گریه نکن .. ادم با دشمنشم اینجوری رفتار نمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم برات 💔

میفهمم چی میگی منم دوران بارداری بدی داشتم وقدر گریه کردم ولی تهش چیشد یه بچه عصبی دنیا اوردم 

خواهش میکنم گریه نکن اون بچه گناهی نداره😞💔

ای بابا 😢😢همیشه اینطوریه ؟یا همین امشب اینقد بد رفتار کرد ؟قشنگ براش توضیح دادی تا متوجه بشه شرایط ...

اره میدونه حتی لکه بینی هم دارم بارها براش توضیح دادم .سر رفتو امد با دوستاش اره اینجوری بوده همیشه ، اونا اولویتش بودن از اولم ، من باهاشون مشکلی ندارم با زناشون دوستم ولی واقعا شرایطشو ندارم میگه افسرده ای 

واقعا گاوه یا درست براش توضیح ندادی مگه میشه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
چرا از همچین آدمی بچه آوردی! اون بچه گناه دارهشوهر من سگ اخلاقه اصلا منو دوس نداره ولی عاشق بچه بود ...

چه میدونم سر یه موضوعاتی مثل این یه ادم دیگه میشه .. همه اخلاقاش که بد نیست ولی من انتظار نداشتم تو این شرایط ولم کنه به حال خودم 

اره میدونه حتی لکه بینی هم دارم بارها براش توضیح دادم .سر رفتو امد با دوستاش اره اینجوری بوده همیشه ...

عزیزم 😢😢😢حالا اعصاب خودتو خورد نکن هم برا خودت هم بچه ت خوب نیست خدایی نکرده ممکنه کیسه ابت پاره بشه 

آرامش خودتو حفظ کن فعلا باهاش سرسنگین باش ولی اصلا دعوا راه ننداز 

بذار بیاد حسابی ازت معذرت خواهی کنه 

بگو این دوستا فردا عنم کف دستت نمیذارن

تنها کسی که برات می مونه خانوادته

شوهر منم اوایل خیلی دوست داشت من با دوستاش برم این ور اونور ولی من گفتم فقط با خانواده خودم و خودت من یه قدم هم دنبال دوستات نمیام

آخر سر هم خیلیاشون که حاضر بود جونش هم بده بهشون راحت گذاشتنش کنار

2810