2777
2789
عه رفیق قدیمی😄به نظرم یه فشار یا استرسی روشه که پرخاشگر شده

به به تاپیک رو مزیّن فرمودین 😄🤩 آره دقیقا بک ماهه که توی مهد کلاسش عوض شده و دیگه شاد نیست توی مهد وقتی میرم دنبالش

Belle سابق
من پسرم متولد خرداد ۹۸ توی خونه عالیه ب حرف گوش میده ربخت و پاش نمیکنه خیلی خیلی محبت میکنه اماااااا ...

پسر من خونمون بازم خوبه از لحاظ تمیزی غذا خوردن میوه خوردن وااای اگه بریم جایی از بس هیچی نمیخوره فقط بازی میکنه دوتا چشماش از حدقه در میاد تو این چند روز مسافرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من خونمون بازم خوبه از لحاظ تمیزی غذا خوردن میوه خوردن وااای اگه بریم جایی از بس هیچی نمیخوره فق ...

اره بچه ی منم همینه توی خونه خیلی خوبه بیرون از خونه ۳۶۰ درجه عوض میشه

عکس پروفایل خودمم لطفا انقدر سوال نپرسید...مخفی‌کردن ناراحتی‌ها از خود ناراحتی دردش بیشتره...
2805
بفرمایید

پسر منم هفت سال تموم کرده وااااای انقد بهم حرص میده توخونه....مثلا میگم لباس زیر رو دربیار از روش لباس بیرون نپوس میگه در نمیارم مگه تو رییسی ؟؟؟

میگم مثلا گوشیمو بیار میگه مگه من نوکر تو هستم؟؟؟

انقد لجبازی می‌کنه کارم به داد زدن میرسه😂😂😂

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداریم نیست🥺بچه ام تو ۶ هفته پر کشید...دلم نیومد تیکرمو بردارم...🥺😭
به به تاپیک رو مزیّن فرمودین 😄🤩 آره دقیقا بک ماهه که توی مهد کلاسش عوض شده و دیگه شاد نیست توی مهد ...

عادت میکنه درست میشه.

ولی در کل دختر پسر نداره، تو این سن کم کم پررو جسور و جواب بده میشن.

دختر من سه ماه از آدرین کوچک تره، اونم همینه.

الان یه سن بحرانیه که هرماه تغییرات بزرگی میکنن، هم اخلاق هم رفتار هم درکشون.

Stay tuned for more😄

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
پسر من خونمون بازم خوبه از لحاظ تمیزی غذا خوردن میوه خوردن وااای اگه بریم جایی از بس هیچی نمیخوره فق ...

پسر منم همینه شام جایی دعوت باشیم شام که نمیخوره هیچ نه آب نه چای نه میوه 

دیگه تابستون میریم شهرستان دوروز بمونیم ازبس بد غذا میشه مریض میشه برمیگردیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر منم هفت سال تموم کرده وااااای انقد بهم حرص میده توخونه....مثلا میگم لباس زیر رو دربیار از روش لب ...

دختر من مرداد ۹۷.

صبح داره تی وی میبینه، میگم دستم بنده بدو لطفاااا زیر گازو خاموش کن. میگه دوست داری شب که داری سریال محبوبت رو میبینی بهت بگم برو برام آب بیار؟ پس الانم بمن نگو برم کاری کنم.

دیگه دهانم درجا دوخت خفه شدم😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
عادت میکنه درست میشه.ولی در کل دختر پسر نداره، تو این سن کم کم پررو جسور و جواب بده میشن.دختر من سه ...

Eagerly wait to see the next step 🫠🤪

واقعا درست میگی مثلا یه وقتایی به همسرم میگم خداروشکر ببین چه آقا شده بعد از فردا تا دو ماه هر روز مشت و لگد پرت میکنه سمتمون 🤣

Belle سابق
دختر من مرداد ۹۷.صبح داره تی وی میبینه، میگم دستم بنده بدو لطفاااا زیر گازو خاموش کن. میگه دوست داری ...

از بس گودزیلان😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر من مرداد ۹۷.صبح داره تی وی میبینه، میگم دستم بنده بدو لطفاااا زیر گازو خاموش کن. میگه دوست داری ...

ماشالله به زبونش . حالا پسر من سوالات عجیب هم میپرسه مثلا دیشب قبل خواب پرسید ۱۸ سالم شد میتونم بچه در بیارم؟ 🫠

Belle سابق
Eagerly wait to see the next step 🫠🤪واقعا درست میگی مثلا یه وقتایی به همسرم میگم خداروشکر ببین چه ...

تازه تو قضیه ت فرق میکنه و توجیه پذیرتره.‌مهاجرت تغییر خیلی خیلی بزرگیه، حتی واسه بچه شش ساله که حالا زبانم کامل بلده و به ظاهر مشکلی نداره و خو گرفته.

باید خیلی بگذره تا اداپته شه کامل. بخاطر همون میگن بهتره زیر چهار سال اقدام کنید که عوارضش کمتره

ماشالله به زبونش . حالا پسر من سوالات عجیب هم میپرسه مثلا دیشب قبل خواب پرسید ۱۸ سالم شد میتونم بچه ...

دقیقا امان از سوالای تموم نشدنیشون وای وای

2810