2777
2789
عنوان

شمابودید ازدواج میکردید

350 بازدید | 31 پست

با یه پسرترک دوستم خیلی باخانواده مهربونه خودمم کردهستم الان۲سال باهم هستیم 

من قبلا جداشدم مطلقه هستم 

اون پسره اولین ازدواجشه

۳سال ازم بزرگتره 

میخوایم ازدواج کنیم

ولی شرایط مالیش خوب نیست درحدی ک بتونه یه تونه رهن کنه ماشینم نداره حقوقش ماهی۲۰تومتنه

ولی خیلی غیریتی باعُررضه است

من خودم شرایط مالیم بهتره تااون۴۰۰میلیونی طلادارم 

خانوادمم جهازم صفرتاصدمیخرن 

ولی بعدازدواج واسه طلام چی کنم 

بنظرتون قایمش کنم کلا 

نبرم خونه خودم

شماباشید اصلاازدواج میکنید

اینم بگم خعلی عاشق همدیگ هستیم اخلاقش عالیه 

ارامشی ک کنارش دارم هرگز تجربه نکرده بودم

😍🥲یه دخترخنگ مهربون

با ترک نه

ترکا کاملا با ماها فرق میکنه اخلاق رفتار فرهنگشون 

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

نظر خودته این و الان خیلی ها میان میگن نه‌ خیلی ها هم اره ولی من خودم نظرم اینه بهتره آدم با هم قوم خودش ازدواج بکنه یا قومیتی که از نظر رسم شبیه همن

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

پسره بدبخت چیکار کنه؟؟؟ خب کمکش کن ماشین بگیره یه خونه ای جمع و جور کنید هنوز زندگیتون شروع نشده مخفی کاری؟

یه مقدار طلا هاتون بفروش مثلا ۱۰۰ میلیون تا ۱۵۰ تا بزارش بانک سودش بیاد سود بیار تو زندگیت 

بقیشم بزار تو صندوق بانک 

باید خودت بتونی با خودت کنار بیای ک بعدن بخاطر شرایط مالیش ن خودت اذیت بشی ن اون. از مشاور خانواده کمک بگیر دوتاتون بربن مشاوره برای ازدواج

من بودم قبول میکردم چون اونقد پول و وضع مالی برام ارزش نداره ک تبعیض و برتری حس کنم دارم با ن وقتی کنارش حالم خوب باشه مهمه برام

خوشبخت بشی😊

بیس تومن برا دو نفر خوبه ک

طلاتو قایم کنی?

فک کردم خیلی ب فکر دولتی و انگار میخای معامله کنی

من جات بودم جواب رد میدادم ون فقط میخای شوهر کنی و دوسش نداری و منتظر میمونم کسی ب دلم بشینه بعد ب ازدواج فک کنم