2777
2789
دوستان لطفا سوال نپرسید همسرم اومد خونه الان امکانش نیست پاسخ بدم شرمنده تون میشم

میسه لطفا هروقت تونستی این سوال منم جواب بدی ینفر یه پولی بهم بدهکاره کی میده بهم برا جراحی لازمش دارم😔

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پزشکی قبول میشم اگه نه میرم چه رشته ای یادت نره منم جواب بدی

عزیزم پیاممو دیدی جواب بده مهمه آیندمه حداقل استارتر اول جواب بده موضوعمم چرت و پرت نیست

حساب کاربری دست دونفره سوتفاهمی پیش نیاد