2777
2789

اینم به طور خلاصه مینویسم ایشالا مشکلتون رفع بشه 

اینی که میگم برای ریزش مو ، ضعیف و نازک شدن و... همه چیز هست فرقی نمیکنه پس دقت کنید 

اولا که علت ریش مو یا تغذیه س ، هورمونی، استرس ،سن ، دارویی،ژنتیک و چند علت دیگه 

اگر بعد از استفاده از شامپو ، دارو یا رژیم خاصی ریزش مو شروع شده فورا قطع کنید (البته دارو رو با مشورت دکتر )

دوش آب داغ ممنون ، بستن محکم مو ممنوع ، رژیم کم کالری ممنوع ، زدن روغن های عجیب غریب ممنوع 

میرسیم به زنتیک و هورمونی : اگر باردارید طبیعیه اگر رژیم بد دارید باید عوض کنید اگر نه باید از مکمل استفاده کنید حالا چه مکملی و میگم . اگر ارثی و زنتیکی مشکل دارید شاید نشه 100 % برطرف کرد اما میشه تا حد زیادی کم کرد 

اگر همه ی موارد و رعایت کردی و استرس هم کم کردی بهترین راه استفاده مکمل هاس .

توی مکمل های رشد و تقویت مو هم تا الان بهترینشون قرص فیتو بوده و من توصیه میکنم . 

3 دوره یعنی 3 تا شیشه 120 عددی مصرف کنی خودت متوجه میشی چی شده روز 2 عددد صبح ناشتا 

مصرف فیتو رو دست کم نگیر سر وقت چیزای ارزون تر و عجیب غریب هم نرو پشیمون میشی 

فقط انقدری که فیتو خراب و فیک داره هیچی نداره خیلی فروشگاه ها دارن ولی اکثرا فیکه تو توصیه های قبلیم چنتا فروشگاه معرفی میکردم

اما برای فیتو فقط اوردینری استور و معرفی میکنم چون فقط این داره اصلشو اونا هم که اصل فروش بودن ولی ندارن فیتو 

تو گوگل بزنید (فیتو اوردینری استور ) میاره براتون 

قیمتش زیاد نیست اگر میتونی 2 یا 3 بسته رو با هم بخر که گرون تر نشه . 

در ضمن اگر ورزش میکنید و رژیم کم کالری دارید برای همینه مشکل موهاتون برنج مرگ نیست دوستان بخورید هر کسی رژیم صفر کربوهیدارات میده خیانت کاره

سعی میکنم سوالاتتون و جواب بدم ولی واقعیت همه رو نمیرسم . امیدوارم که بدردتون خورده باشه . اگر عجله ای بود میتونید زنگ بزنید به همون فروشگاه که گفتم خودشونم راهنماییتون میکنن احتمالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.