2777
2789

ما اصلا تو خانواده بچه نداریم

پسر من اولیه

من اصلا نمیدونم بچه این سنی چطور رفتار میکنه

پسر شما هم از دیوار راست میره بالا؟ خیلی نمیشینه؟ بهانه میگیره؟ جیغ میزنه؟ هرچی میبینه میخواد دست بزنه و برداره؟

همه اش میترسم نکنه من خوب تربیتش نکردم

اطرافیان هم هی ایراد میگیرن..

دارم قاطی میکنم دیگه😭

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگم بچه یک ساله مشخصه نمیشینه الان کنجکاوه دلش میخواد همه چیرو کشف کنه نگران نباش طبیعیه جیغ حتی لجبازی و..  هم برای سنشه 

چیزای خطرناک نزار جلوش خونه دیگرانم حواست بهش باشه بچس دیگه یکم بزرگ تر شه بهتر میشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
قشنگم بچه یک ساله مشخصه نمیشینه الان کنجکاوه دلش میخواد همه چیرو کشف کنه نگران نباش طبیعیه جیغ حتی ل ...

من خیلی نگرانم واقعا

من خیلی نگرانم واقعا

باور کن عادیه 

من پسر خودم بود تو خانواده هم الان پسر سه چهار ساله خیلی داریم سن یک سالگیشون همینجوری بودن

الان پسر من نزدیک سه سالشه خداروشکر خیلی ارومه ولی یک سالگیش خیلیی لجبازی میکرد سرشو میرد زمین غذا نمیخورد یه جا اروم و قرار نداشت میرفت میومد دو دستی میرفت تو تلویزیون یه بار که تلویزیون نزدیک بود بیوفته رو سرش 

ولی الان یه کتاب بهش بدی دو ساعت خودشو سرگرم میکنه 

بچه های فامیلم خیلی اروم تر شدن 

پس خودتو الکی نگران نکن عزیزم عادیه همشون 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
باور کن عادیه من پسر خودم بود تو خانواده هم الان پسر سه چهار ساله خیلی داریم سن یک سالگیشون همینجوری ...

یکی هست تو خانواده دورتر، همینجوریه

یک‌سالگی‌ شلوغ بود الان که چهارسالشه اروم شده

همه میگن ببین دعواش کردیم از پدرومادرش حساب میبره اروم شده

اگه تو بچه اتو دعوا نکنی دوسال دیگه حریفش نیستی

ولی من واقعا روشم دعوا نیست

باهاش صحبت میکنم... همون یه بچه فامیل که اروم شده هم میگن نتیجه دعواهای ماست

یه جاهایی واقعا نگران میشم شاید دارم زیادی شل میگیرم

یکی هست تو خانواده دورتر، همینجوریهیک‌سالگی‌ شلوغ بود الان که چهارسالشه اروم شدههمه میگن ببین دعواش ...

نه عزیزم ربطی به دعوا نداره ببستر به خود بچه بستگی داره 

اتفاقا زیاد دعوا کنی دعوا براش عادی میشه دیدم که میگم یعنی هر کار میخواد میکنه با خودش میگه اخرش میخوان دعوام کنن یا بزنتم اشکال نداره

یعنیی کامل اینو با چشمام دیدم هر کاری دوست دارن انجام میدن چون عادی شده براشون 

منم دعواش نمیکنم اصلا یکی دوبار تا الان صدامو بردم بالا چون واقعا داشت به خودش اسیب میزد ولی الان اصلا دیگه اونکارارو نمیکنه 

تو مادرشی عزیزم قطعاا بچتو از عالم و ادم بهتر میشناسی همه تربیتا یکسان نیست ببین بنظر خودت بهترین تربیتت کدومه که به بچتم اسیب نمیزنه همونو انجام بده