2777
2789
عنوان

واقعا موندم بعضیا چطور میرن مسافرت چادر میزنن😅

| مشاهده متن کامل بحث + 6247 بازدید | 155 پست
من تجربه اشو دارم مزه میده یبار تو طبیعت امتحانش کن

من باردارم فعلا با بچه کوچیک هم نمیشه آخه سختمه از یه طرف میترسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همیشه تاپیکای جنجالی میزنی

آخ گفتی دقیقا همیشه هم می‌ره پربازدید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من باردارم فعلا با بچه کوچیک هم نمیشه آخه سختمه از یه طرف میترسم

نه نترس بابا شوهرت همراهته 😂🤍

انشاءالله نوزادت سالم ب دنیا بیاد یکم بزرگتر شه بعد

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
چرا همیشه تاپیکای جنجالی میزنی

من کی تاپیک جنجالی زدم والا خیلی وقته تاپیک هام بارداریه😐😐😐😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پز چی 😐😐😐من خودم هم وضعم زیاد خوب نیست والا متاسفانه نی نی سایتیا یچیزی رو یاد گرفتن فقط بگن پز ک ...

عزیزم خب شما خودت قبول نداری این سوالی که پرسیدید جوابش خیلی واضح بود و خودت میدونستی؟؟

بعضیا پول ندارن

بعضی‌ها علاقه دارن 

هر کسی یه مدله 

یکی هتل دوست داره یکی خونه باغ یکی سوییت یکی مسافر خونه و...

به هر حال من قصد جسارت نداشتم 

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری
پز چی 😐😐😐من خودم هم وضعم زیاد خوب نیست والا متاسفانه نی نی سایتیا یچیزی رو یاد گرفتن فقط بگن پز ک ...

مگه فقط شما بارداری تواین سایت که همه حواسشون به تیکر شما باشه کلی زن باردارهست که ممکنه از حرفای شما دلشون بگیره اتفاقا وقتی بارداری‌بیشتر باید مراقب کلامت باشی 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
والله عادت داره منم دیدمهی داری میگی حرف ات درست نبودمیگه باردارم حساسکاش زودتر زایمان ...

عزیزم میتونم یه سوال صادقانه بزنم 

من چند وقته تاپیکام کلا راجب بارداری هست ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40