2777
2789
عنوان

واقعا موندم بعضیا چطور میرن مسافرت چادر میزنن😅

| مشاهده متن کامل بحث + 6247 بازدید | 155 پست

من فقط یه بار تو هتل خوابیدم اللن خونه داداشم چابهار میریم خونه داداشم وقتی ک داداشم نبود رفتیم چابهار اخر شب رسیدیم دیگ دنبال هتل و سوییت نرفتیم لب دریا چادر زدیم دریای عمان خیلی خیلی تمیزه اصلن قابل مقایسه نیست با شمال تو اسفند ماه بود میتونم بگم بهترین و لذت بخش ترین سفری بود ک رفتم لذت بردم قشنگ بعد نماز صبح هم دیگ‌نخوابیدم طلوع آفتاب تماشا کردم واقعن محشره بنظر من بیشتر امکانات هتل خونه هم داره اونا ک چادر میزنن میخوان از دریا لذت ببرن

منم فکر میکنم سخت باشه ولی یه پلاژ برای تفریحاتش رفته بودیم ساحلش همه امکاناتی داشت حتی اتاقک کوچیک برای استراحت و حمام و توالت بود برای کسایی که اونجا باشن اونطوری بهتره باز .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب دو حالت داره یا مجبورنیا دوس دارنغصه ی اونارم باید بخوریم؟ ول کن

والا😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
این کاربر همیشه یه قشر رو مورد قضاوت قرار میده یا طرح سوال ک چرا اینطورن چرا اونطورن ؟! فقط و فقط هم ...

دوست عزیز من باردارم تو دوره حساسی هستم حوصلمم سر میره برام سوال پیش میاد الانم سوال پرسیدم کو قضاوت ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

نظرم مثبته موافقم 

ولی اینهمه هستن تو اینستا پیج دارن گروهیدمیرن جنگل و دریا کویر اینا کمپ میزنن تو چادر میخوابن خودشون غذا میبرن و اینا اینم یه نوع تفریحه فقیر هم نیستن اتفاقا بهشون میگن گردشگر

اینجوری هم حال میده 

گفتی نرنچرا حرف خودت رو منکر میشی؟؟؟

خب اره چون سخته برای من 😐 سوالم شد اونا سختشون نیست 

بعدش مگه با حرف من اونا نمیرن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز من باردارم تو دوره حساسی هستم حوصلمم سر میره برام سوال پیش میاد الانم سوال پرسیدم کو قضاوت ...

گفتی بی پولن میرن چرا پول ندارن باید برن مگه مجبورن هم قضاوت کردی و هم حکم دادی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من هم تو چادرش رفتم هم هتلش

لذتی هم که توی چادر بردم توی هتل نبردم

خدا کنه آدم هم سفرش خوب باشه و دلش شاد باشه 

شما هم فکر نمیکنم آنچنان سن پایینی داشته باشی که ندونی چرا بعضی ها تو چادر میمونن عزیزم 

یعنی چی که پول ندارن مسافرت نرن؟

پول ندارن دل که دارن

فقط فک کنم این وسط خواستی یه پز ریزی بیای😂😂

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری
گفتی بی پولن میرن چرا پول ندارن باید برن مگه مجبورن هم قضاوت کردی و هم حکم دادی

اطراف من اینطوره خب 😐😐😐چه قضاوتی کردم ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاری به این ندارم که چادر میزنن ولی خیلی خطر ناکه 

یه بار ما خیلی خسته بودیم نزدیکای نطنز تو محوطه ی شلوغی چادر زدیم 

تقریبا ۳ صبح حس کردیم زیپ چادر داره باز میشه 

گوشیمو برداشتم الکی گفتم الو اونا هم رفتن 

اومدیم بیرون دیدیم ۳ نفر حرومزاده دارن میدون 

ماهم جم کردیم رفتیم 

خیلی بد بود 

اخ بگو مگه مرض دید زدن دارید 

بار اول بود و شد بار اخر که چادر زدیم 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

عزیزم ممکنه یکی واقعا پولشو نداشته باشه 

قرار نیست صبر کنه عمرش بگذره بلکه بتونه یه هتل رزرو کنه 

مهم اینه که حالشون خوب باشه در هر شرایطی

ما هم یبار رفتیم شمال ولی یه روز تو نزدیکی های قلعه رودخان چادر زدیم تو ی آلاچیق شب صدا آب رودخونه و خنک خواب خیلی کیف داد و ظهرش همون پول که قرار بود بدیم هتل دادیم یه غذای گرون خوردیم و یکم سوغاتی شمالی خریدیم

چرا بعضیاتون جبهه میگیرید واقعا دارم میگم سخته مگه غیر اینه ؟؟؟؟؟؟

ببین واقعا نظرات متفاوته ما همیشه سوئیت میگیریم یه بنده خدایی که هتل چند ستاره میرن از مسافرت رفتن ما تعجب کرده بود به نظر من مهم دلخوش داشتنه هر کی به یه طریقی

این کاربر همیشه یه قشر رو مورد قضاوت قرار میده یا طرح سوال ک چرا اینطورن چرا اونطورن ؟! فقط و فقط هم ...

از ادمای ادایی بدم میاد فیس و افاده میان انگار تازه به دوران رسیده البته منظورم اسی نیست خیلیا هستن هی میگن بعضیا چطور میتونن اینجوری باشن اونجوری باشن واه واه 

اطراف من اینطوره خب 😐😐😐چه قضاوتی کردم ؟

اینکه هر کس تو چادر می‌خوابه بی پوله