2777
2789
عنوان

واقعا موندم بعضیا چطور میرن مسافرت چادر میزنن😅

| مشاهده متن کامل بحث + 6247 بازدید | 155 پست
والا ما میخوایم بریم مشهد انقد هزینه جا گرونه موندیم چیکار کنیم با اینکه بلیط قطارمون رایگانههزینه ه ...

هزینه قطار بیشتر از مکانه

ما بلیطمون خیلی زیاد شد🥲

جا و خوراکمون خیلیی کم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

از منم میپرسن چرا میری کوه تو برف و بوران😂

لذتش زیاده 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐اگه شمال نرید اونوقت چی ؟ برید یزد وسط خیابون چادر میزنن یعنی ؟ من یکم برای عجیبه با بچه کوچیک اون ...

حالا وسط خیابون مجبور نیستیی چادر بزنی ک تو پارک هم میشه چادر زد 😂

اتفاقا دلیل اینکه اکثرا مسافرت میرن شمال برا همینه چون لب ساحلش جای قشنگیه برا خاب یزد ک دیگ چیزی ندارع واقعا 

لطفا هر کس امضامو میبینه با قلب مهربونش برای حاجت رواییم یه صلوات بفرسته 🙏💛
من تعیین تکلیف کردم ؟ من غلط بکنم تعیین تکلیف کنم دارم میگم چطور سختشون نیست 😐

سختشون نیست دیگه چ اصراری داری

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

منم نمی تونم تو چادر بخوابم و خوشم نمیاد

ولی خوب 

۱.بعضی ها دوست دارن و پول هتل هم دارند ولی دوست دارند تو چادر بخوابن

۲.بعضی ها پول دارن ولی خسیسن و دوست دارن کم ترین خرج رو تو مسافرت کنند

۳.بعضی ها هم متاسفانه پولش رو ندارن و مجبورن وگرنه باید قید مسافرت رو بزنند

در کل هرکسی با توجه به شرایط زندگیش و روحیاتش تصمیم میگیره چطوری سفر کنه عزیزم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
منتظر دستور شما بودن که دادید

چرا بعضیاتون جبهه میگیرید واقعا 

دارم میگم سخته مگه غیر اینه ؟؟؟؟؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

عزیزم‌ به چشم دیدم چون بعضیا خسیس بودن همرو نمیگم که

ینی ازشون پرسیدی گفتن بخاطر خساسته یا فلان؟! 

چون اگه منطورت اینه ک مثلا دیدی با وضع مالی خوب بازم تو چادر میخابن بازم دلیلی برا خساست نیس قشنگم شاید واقعا این شکلی مسافرت رفتنو دوس دارن 💛

لطفا هر کس امضامو میبینه با قلب مهربونش برای حاجت رواییم یه صلوات بفرسته 🙏💛
سختشون نیست دیگه چ اصراری داری

این کاربر همیشه یه قشر رو مورد قضاوت قرار میده یا طرح سوال ک چرا اینطورن چرا اونطورن ؟! فقط و فقط هم قصدش سواله

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا فک میکنین اونی که پول نداره حق سفر نداره؟هرکسی طبق عادت و شرایط خودش میره سفر

آخه من برام سخته واقعا تو چادر 

تعجب کردم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

شما خودت فرض کن نصفه شب تو چادر دستشویی بزرگ داشته باشی چیکار می‌کنی ؟ وسط ساحل

خب دو حالت داره 

یا مجبورن

یا دوس دارن

غصه ی اونارم باید بخوریم؟ ول کن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏