2777
2789
عنوان

واقعا موندم بعضیا چطور میرن مسافرت چادر میزنن😅

| مشاهده متن کامل بحث + 6247 بازدید | 155 پست
خب مگه کسی ک پول نداره دل نداره شاید اونی ک چادر میزنه واقعا بیشتر از کسی ک تو هتله بهش خوش میگذره

همینو بگو

واسه مردمم تعیین تکلیف میکنن

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تو چادر خیلی باحاله مخصوصا تو جنگل هیجانیه من که نیومدم ازخونه برم تو خونه واسه حموم ساعتی اجاره ...

خب ویلا و سوئیت 

چادر واقعا سخته بنظرم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

منم اصلا چادر زدن ندوست ولی بعضیا عشقشون اینه برن جنگل و دریا و کویر چادر بزنن و شب رو تو چادر بخوابن یا زیر اسمون باشن...

ما از بی پولی بین راه برای استراحت چادر میزنیم،🙃 

ولی کلا سفرای ضروری میرم.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
همینو بگوواسه مردمم تعیین تکلیف میکنن

من تعیین تکلیف کردم ؟ من غلط بکنم تعیین تکلیف کنم 

دارم میگم چطور سختشون نیست 😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر کی یجوره ولی من ترجیح میدم نرم اگه میرم جای خوب باشم بنظرم چادر خیییلی واسه خانوما سخته از هر لحا ...

اره واقعا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یا مسافرت نمی رم یا اگه برم دم در فقط چمدون میزارم تو ماشین میرم دم هتل،به همین دلیل سال هاست مسافرت نرفتم،بدم میاد بری خیابون چادر بزنی،رو پیکنیک املت درست کنی ،از سرویس پارک استفاده کنی بعدشم بگی رفتم سفر

اتفاقا ما هم هر وخ میریم ی سری شبا خونه اجاره میکنیم بعضی شبا هم لب ساحل میخوابیم جمعیتمون زیاده و خییلیم خوش میگذره اصنم ربطی ب پول یا خسیسی ندارع بعضیا مث شما با هتل و اینا حال میکنن بعضیا دوس دارن کنار ساحل تو چادر بخابن سلیقه ها متفاوته توهین نکنین به همدیگه 

لطفا هر کس امضامو میبینه با قلب مهربونش برای حاجت رواییم یه صلوات بفرسته 🙏💛
خب پس کلی اذیت داره نرن

منم تا حالا اینطور سفر نکردم

ولی حتما بهشون خوش میگذره که هر سال میرن نمیدونم

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
چشم میگیم نرن دیگه

شما خودت فرض کن نصفه شب تو چادر دستشویی بزرگ داشته باشی چیکار می‌کنی ؟ وسط ساحل 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تعیین تکلیف کردم ؟ من غلط بکنم تعیین تکلیف کنم دارم میگم چطور سختشون نیست 😐

خب شاید این جوری راحت ترن

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
این ازون حرفا بودا نرن مسافرت چون نمیرن هتل خوب اینطوری تا اخر عمر باید هیچ جا نرن

آخه شما فرض کن وسط چادر دستشویی بزرگ داشته باشی نصفه شب 

خیلی سخته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40