2777
2789
عنوان

سونو گرافی چیا رو نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 36 پست
برو دکتر تامین اجتماعی برات بنویسه اونجاهام دکتر خوب هست

ینی تا فردا صبر کنم؟ اینقد بی تابم فک میکنم باردارم حالم بده نمیدونم چی میخام نمیدونم دلم میخاد مثبت باشه یا منفی حالم داغونه اصلا نمیدونم چی میخام

تامین اجتماعی شهر ما سونو نداره باید برم بیرون فقط ی دکتر زنان داره ک اونم تعریفی نداره ب درد نمیخور ...

اشکالی نداره برو همونجا تا برات بنویسه حداقل هزینه ویزیت پزشک رو دیگه نداری

سونو هم اگه بری مراکز دولتی ارزونتر از مطب های شخصی هست

سالک راه عشق پلکهای بسته میخواهد و قلب روشن. آنجا صحنه عاقلانه ترین جنون های دلدادگی ست؛ جایی که آنچه هست معرفت است؛ نه مصلحت...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی تا فردا صبر کنم؟ اینقد بی تابم فک میکنم باردارم حالم بده نمیدونم چی میخام نمیدونم دلم میخاد مثبت ...

خب الان میری سونو میدی باردارم باشی نشون نمیده 

اول باید آزمایش بدی تقریبا ۴ هفته دیگه سونوگرافی 

عجله نکن الکی به خودت استرس نده 

بری سونوگرافی نگرانی‌ات بیشتر میشه

الحمدلله رب العالمین ...
چند روز عقب انداختی ؟اقدام داشتی ؟

ببین من روش جلوگیریم قرص هست ۲۱ روز مصرف کردم تموم شد همیشه بعد پنج روز پریود میشم، دقیقا روزی ک میخاستم پریود شم رابطه داشتیم ک جلوگیزی طبیعی داشتم بعدش فرداش پریود شدم ولی پریودم دوروز بود قط شد دیگه دوباره قرصو شروع کردم منتها این ماه خیلی نا منظم خوردم قرصمو ( مطمعنم لکه بینیم از قرص نامرتب نیس چون زیاد پیش اومده نا مرتب خوردم) الانم دوهفته بیست روز این طورا از پریود قبلیم گذشته

بعید میدونم باردار باشی اگه میخوای بچه دار بشی برو دکتر کنترل شو سونوگرافی بده اوضاع چک کن

فعلا قصد بارداریی ندارم تا چند ماه 

علائمم کمردرد و دلدردای ناگهانی 

ترشح قهوه ای آبکی 

بی اشتهایی و سرگیجه شدید هست خیلی ذهنم آشفتست ب شدت حساس شدم این روزا همش گریه میکنم بی دلیل 

بنظرتون ممکنه کیست باشه؟

فعلا قصد بارداریی ندارم تا چند ماه علائمم کمردرد و دلدردای ناگهانی ترشح قهوه ای آبکی بی اشتهایی و سر ...

اگه یک بار اینطوری شدی فعلا صبر کن 

باید چند بار تکرار بشه فعلا عجله نکن بری سونوگرافی یا دکتر ...

چون قصد بارداری نداری .

باردار هم نیستی .

داروی ضدبارداری میخوری مرتب و منظم بخور پریودات هم مرتب میشه 

الحمدلله رب العالمین ...
اگه یک بار اینطوری شدی فعلا صبر کن باید چند بار تکرار بشه فعلا عجله نکن بری سونوگرافی یا دکتر ...چون ...

خیلی ممنونم عزیزم بیشتر روحی اذیتم چون تکلیف خودمو نمیدونم، در ظاهر میگم خداکنه مثبت نباشه و بچه نمیخام ینی منطقی هم فکر میکنم الان وقت بچه نیس ولی یچیزی ته دلم قیلی ویلی میره دلم میخاد مثبت باشه اما این حسو هی سرکوبش میکنم