2777
2789

نمدونممم 

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مستقیم که نمیتونی بری 

پزشک باید بنویسه وگرنه اونجا قبول نمیکن پزشک  مثلا  مینویسه سونوی رحم و تخمدان وضمائم

سالک راه عشق پلکهای بسته میخواهد و قلب روشن. آنجا صحنه عاقلانه ترین جنون های دلدادگی ست؛ جایی که آنچه هست معرفت است؛ نه مصلحت...!
خب من پولم گمه واس همین میگم دوبار پول ویزیت ندم اول برم سونو اونو ببرم پیش دکتر

بیمه تامین اجتماعی داری؟

اگه داری برو کلینیک یا بیمارستان تامین اجتماعی شهرتون اونجا ویزیت رایگان هست

گاهی اوقات خودشون سونو دارن ولی معمولا دیر نوبت میدن گاهی هم بایر بری بیرون

سالک راه عشق پلکهای بسته میخواهد و قلب روشن. آنجا صحنه عاقلانه ترین جنون های دلدادگی ست؛ جایی که آنچه هست معرفت است؛ نه مصلحت...!
بیممون تامین اجتماعیه اونقدی رو تغیر قیمت فرقی نمیکنه، ولی برم دکتر ویزیت بدم برم سونو باز برم دکتر ...

برو دکتر تامین اجتماعی برات بنویسه 

اونجاهام دکتر خوب هست

الحمدلله رب العالمین ...
بیمه تامین اجتماعی داری؟اگه داری برو کلینیک یا بیمارستان تامین اجتماعی شهرتون اونجا ویزیت رایگان هست ...

تامین اجتماعی شهر ما سونو نداره باید برم بیرون فقط ی دکتر زنان داره ک اونم تعریفی نداره ب درد نمیخوره باید برم مطب شخصی