2777
2789
عنوان

خانما میخام برم با شوهرم خرید روم نمیشه چیزی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 38 پست
شوهر من کارش ازاده وگرنه با قمه میوفتادم دنبالش😂الان از عیده ۴ تا کفش خریدم بازم دیروز رفتم اینو خر ...

عزیزم🤣بمونید برا هم

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چطور هفت ماهههه باهاش موندی هیچی نمیگی، وای خدا من باشم قتل میشه🤣

همش خجالت میکشیدم بگم حتی تااخرین بار مجبور شدم ی ماه رفتم سرکار بااینکه سرکار باعث میشد نتونم خوب ب درسام برسم تااخرین بار که مامانم گف اون خجالت نمیکشع میگه بیا بهم بده 🤦🏼‍♀️ تو روت نمیشه بگی پول بده

خب توباید بهش بگی، کارش چیه؟ برای خودش میخره؟

شغلش خوبه پول داره مطمعنم، نه برای خودشم زیاد نمیخره ولی برای بچه های داداشش و مامانش خوب خرج میکنه. از من اصلا سوال نمیکنه که چیزی لازم داری یا نه خب من چقد هی بگم بگم نمیشه ک برای هرچیزی بخام روم‌نمیشه خودش باید بفهمه

هیچی دیگه بد عادتش کردی رفت ،جلوی ضرر و زودتر بگیر همین امروز شروع کن ،لباس انتخاب کن‌پرو کن بخر نزا ...

مثلا بهش میگم برم ابروهام میکرو‌کنم هزینش ۳تومنه میگه ن نرو همینجور خوبه

الان فکرکن جی لازم داریحضورذهن داشته باشی۲یا۳تاازخریدهای ضروریت حتماانجام بدهسرکارهم نری بهتره، اگرم ...

خودمم دوست ندارم برم سرکار چون به درسام نمیرسم ،ولی غرورم خورد میشه وقتی همش میگم چیزی لازم دارم

از الان خجالتی بازی در نیاربزا بدونه خرج داریمردا قدر زن مفت رو نمیدوننبرا همینه ک میگن زنی ک خرج دا ...

😂😂😂اره خواهر باید همینکار کنم ببرم خرید هرجقد رف توقیافه بگم من همینو‌میخاااااااام