2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد بره شمال به جاریم چی بگم 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 55 پست

خب میتونی بگی بهم گفته چند روز باید برم شمال کار دارم هرچی هم بهش گفتم چیکار داری گفته بعدا میفهمی و الان لازم نیست چیزی بگم🤷🏻‍♀️

من همیشه اینکار و میکنم مثلا مادرشوهرم بپرسه کجا میرین میگم نمیدونم والا شوهرم گفته آماده بشم کار داره بیرون باهاش برم....چند خریدی؟ نمیدونم والا شوهرم قیمتا و حسابا رو به من نمیگه

😅اینجوری از جواب اضافه پس دادن راحت میشم

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب اون بدونهشما بگومسئول باور کردن یا نکردنش که نیستیرفته محردی بیرون دوست داشته بعد چند سال بره

خب میدونه از اینکارا نمیکنه همون میگم دیر وقت میان بار دارن

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
بیرون ؟ آخه میدونه شوهرم از اینکارا نمیکنه همون میگم بار دارن

خب وقتی خودت بلدی چی جوابشو بدی چرا تاپیک میزنی از بقیه میپرسی دوستان هم هر راهکاری میدن یه جوابی میدی که نمیشه خب از اول هر چیزی صلاحه بهش بگو😐

خب وقتی خودت بلدی چی جوابشو بدی چرا تاپیک میزنی از بقیه میپرسی دوستان هم هر راهکاری میدن یه جوابی می ...

وا خب بعضیا هم گفتن بگو کار داره 😐😐😐دیر وقت میاد 

خب میدونه از اینکارا نمیکنه همون میگم دیر وقت میان بار دارن

خوب بدونه

اصلا بفهمه داری دروغ میگی تا دبگه فضولی نکنه

چقدر ارتباطاتتون سخت میگیرید 

بگو رفته سفر دو سه روزه 

خلاص و والسلام دیگه هم توضیح اضافه نده 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چقد تو بیخ همین که همچیز همدیگرو میدونید آدم باید یه حریمی داشته باشه

عزیزم ما هم حریم داریم 

ولی خب برادر شوهرم ساعت کار شوهرم رو میدونه 

وا خب بعضیا هم گفتن بگو کار داره 😐😐😐دیر وقت میاد

خب بازم برا همونام هی میگی نمیشه و اون دیر وقت نمیاد و نمیدونم اون موقه خونست و فلان حالا هر جور مختاری ولی در کل تاپیک میزنید همه دارن پیشنهاد میدن و راهنمایی میکنن یه ذره راه باز بزارین همش نگین نمیشه اگه نمیشه خودتون برید حلش کنید چرا ملت سرکار میزارین

خب بازم برا همونام هی میگی نمیشه و اون دیر وقت نمیاد و نمیدونم اون موقه خونست و فلان حالا هر جور مخت ...

خب عزیزم راهکار میدن فحش ندادم که 😐دارم توضیح میدم چی میتونم بگم چی نمیتونم بگم ! 

2810