2777
2789
عنوان

پوف قهر نصفه شبی اومدم خونه مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 21 پست
مگه قراره مادرشوهر از ادم راضی باشه؟شاید تقصیر خواهرت نیست و اونم راضی نیست از خانواده شوهرش چه خواه ...

مادرشوهره خواهرم توقع زیادی نداره ازش 

ولی خواهرم نمیخواد به حرف اون گوش کنه، حرف حرفه خودشه، 

کمی مراعات میکرد و دل مادرشوهرشو راضی نگه میداشت خوب بود،

البته نوع تربیت ما با جوّ اینجا همخونی نداره و انتظارمن از خواهرم برای شما عادی نیست

ولی ما داریم رنج میکشیم از انتخاب راه خواهرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهره خواهرم توقع زیادی نداره ازش ولی خواهرم نمیخواد به حرف اون گوش کنه، حرف حرفه خودشه، کمی مرا ...

مثلا دورازجون خیانت میکنه؟ اصلا مادرشوهر نباید هیچ انتظاری ازعروسش داشته باشه چه بسا ازعروسش ناراضی هم باشه

مادرشوهره خواهرم توقع زیادی نداره ازش ولی خواهرم نمیخواد به حرف اون گوش کنه، حرف حرفه خودشه، کمی مرا ...

من خودم بامادرشوهریم زیادی راه اومدم اما انسانیت برنمیدارن قرارنیس چون به چسم شما خوبه بگی خواهرم بده مادرسوهرت بهتره دست برداره از به هم زدن زندگی دیگرون البته بیشتر مث شوهرمن از بی عرضگی شوهرشه 

شوهر که بی عرضه باشه همه یه چوب برمیدارن معلم میشن