2777
2789
عنوان

پوف قهر نصفه شبی اومدم خونه مادرم

313 بازدید | 21 پست

من باخواهرم جاری هستیم خواهرم قبل من عروس این خونواده بود واسطه ازدواج ماهم خواهرم وشوهرش شد 

خونواده شوهرم مخالف ازدواج مابودن ولی همسرم بااینکه میدونست حرفشونو گوش نکرد ولی ازوقتی هم که ازدواج کردیم تابه امروز که یه بچه داریم هرزمان حرفی بوده این جلو خونوادش حتی جلو خودمن باافتخار دادزده وبه خواهرم گفته که تو باعث شدی منو بدبختم کردی ومن اینو گرفتم 

انگار بااین چیزها میخواد ثابت کنه خیلی باعرضه هست و خونوادشو بع من ترجیه میده اینبار دیگه رفته تو مخم دلم نمیره باهاش باشم واومدم قهر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تفریحات مشترک با همسرت ایجاد کن

کمتر غر بزن بزار کنارت حالش خوب باشه و بهش خوش بگذره

اینجوری میبینی که شده غلام حلقه بگوش

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
تفریحات مشترک با همسرت ایجاد کنکمتر غر بزن بزار کنارت حالش خوب باشه و بهش خوش بگذرهاینجوری میبینی که ...

تفریح وقبول نداره فقط بخاطراینکه دعوانشه مجبوره میبره 

طفلک خواهرت داره عذاب میکشه منم خواهرم لجبازه و مادرشوهرش ازش راضی نیست، خواهرم از چشمم افتاده

مگه قراره مادرشوهر از ادم راضی باشه؟

شاید تقصیر خواهرت نیست و اونم راضی نیست از خانواده شوهرش 

چه خواهری هستی ماشالله

پس خواهرت وقتی میشناختتش چرا واسطه شده؟

اینجوری نبود ازهمون اول عقد خونوادش انقدر دخالت کردن مثلا میگفتن برادرت بی عرضه هس زنش سوارش شده و میگفتن زنت ارایش کرده وفلان اینم دهنش قفل میشه رو همه شون انگار دشمنش منم