2777
2789
عنوان

نوزاد شیر خشکی

116 بازدید | 22 پست

خانوما شیر خودم برای دخترم کافی نیست حجمش کمه الان ده روزه زایمان کردم پیش نیومده که رگ بزنه بریزه بیرون منم دیدم بچه گریه میکنه بهش شیر خشک دادم امروز رفتیم دکتر گفت اشتباه کردی باید شیر خودتو میدادی گریه م کرد مهم نیست به درک که گریه کرد کلی ازین حرفا یه دکتر دیگه چند روز پیش یه چیز دیگه گفته بود دقیقا برعکس نظر دکتر امروز خودمم موندم چیکار کنم با شیر خودم سیر نمیشه بچه همش گریه و بی طاقتی میکنه خیلی ناراحتم شکمشم از دیشب کار نکرده 😭😭😭

دکترت از این پیرمردا نبوده؟

شیرخشک بده بابا این حرفا چیه بچه بیچارع نزاری گشنه بمونه ها

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ده روز بعد زایمان ، هنوز آغوز ترشح میشه و رگ‌نمیزنه عزیز 

شیر خودت رو‌بده 

اگر دیدی کافی نیست با قطره چکان ، بهش شیر خشک بده 

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی

از این شیردوشای برقی بگیر ، بذار سینه ات راه بیوفتهد، هنوز اولشه و بچه دهانش ضعیفه 

بعدم شیر خشک اشکالی ندارد به بچه بدی ، اسم نوزاد شیر خشکی از کجا درآوردی آخه . هنوز تازه زایمان کردی یه ذره به خودت فرصت بده 

چه دکتر بیشعوری بوده 

جاری من هم از همون اول شیر نداشت و شیر خشک داد 

دکتر بهش گفته بود حالا امتحان کن چیزایی که شیرو زیاد می‌کنه استفاده کن اگرم نخورد خودتو ناراحت نکن همون شیر خشکو بده بهش 

دکترت از این پیرمردا نبوده؟شیرخشک بده بابا این حرفا چیه بچه بیچارع نزاری گشنه بمونه ها

اتفاقا این دکترهای پیر که مال قبل از انقلاب هستن شیرخشک رو قبول دارن این دکترهای جوون شیرخشک رو قبول ندارن 

باید اول نکاتی که باعث میشه شیرت زیاد بشه مراعات کنی کم کم زیاد میشه 

همین که نوزادتان وزن بگیره یعنی شیرت خوبه 

هر چقدر شیر مک بزنه بیشتر میشه 

استراحت و آرامش خیلی مهمه 

تغذیه رعایت کن 

الحمدلله رب العالمین ...

شیر خودتو بده وقتی دیدی هنوز گرسنه هست  ی کم هم شیر خشک بعدش بهش بده 

من بچه دومم شیرم کم بود اینکارو کردیم 

شکمش هم بخاطر شیر خشک هست تا معده اش عادت کنه طول میکشه 

گاهی ام باید مارک شیر خشک رو عوض کنی اگر دیدی چهار پنج روزه همچنان کار نمیکنه شکمش 

من ده مدل شیر خشک عوض کردم تا یکیش به دخترم ساخت 

تا جایی که شیر داری بهش بده بعدش شیر خشک بده 

اتفاقا این دکترهای پیر که مال قبل از انقلاب هستن شیرخشک رو قبول دارن این دکترهای جوون شیرخشک رو قبول ...

برعکسش رو توی نوزادی دخترم دیدم 

بچم زردی داشت شیر منم خیلی چرب بود خب طبیعتا شیر آغوز چرب و سنگینه این میگفت شیرخشک ندی ها

باورت میشه زردیش از ۱۱ یک شبه شد ۱۸

تا بردم دکتر دیگه شیر خودم رو ممنوع کرد بچه رو بستری کرد و شیرخشک بهش دادم دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

2810