2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ویالون و کالیمبا و اینکه بله قشنگه

منم ویولن دوست داشتم اما کلاسش که رفتم دیدم یه دختره دوسال بود میوند صدای قشنگی نمیتوتست در بیاره ازش جیر جیر میکرد 

منم کالیمبا دارم

هر سازی رو که بهترین نوازنده ش بنوازه مثلا

ویلون رو استاد یاحقی و تجویدی و ملک و سیاووش زندگانی 

تنبک حسین تهرانی، خلج 

تار استاد شهناز و استاد لطفی

کمانچه استاد بهاری 

پیانو جواد معروفی و انوشیروان روحانی 

منظور اینه که همه سازها قشنگن به شرط اینکه نوازنده ش بنوازه

راستی یادم رفت 

سنتور رو هم استاد پرویز مشکاتیان و فضل الله توکل بنوازند 

محشره

ویولن سل وقتی دستم می گیرمش به دنیای دیگه ای وارد میشم

خیلی سخته؟

من خیلی ویولن و مهصوضا ویولن سل دوست دارم 

ویولن که صداشو دوست نداشتم 

ویولن سل هم هم بزرگه هم گرونه (چون من آدمیم که ممکنه یهو ول کنم اصلا تمرین نکنم) هم تو نزدیکیا کلاسش نیست🥲🤍

همه ساز ها به جز سنتور ویولن اولین سازی بود که یاد گرفتم عاشقشم چنگ هم خیلی جذابه پیانو هم واقعا فوق ...

ویولن تا چند وقت صداش خوب میشه؟

و اینکه سخته؟

من تو فیلما میبینم خیلی صداشو دوست دارم اما از نزدیک دیدم خوشم نیومد اما باز دو دلم

پیانو و ویولن میزنم و عاشق این دو ساز هستم

ویولن تا چند وقت صداش خوب میشه؟

و اینکه سخته؟

من تو فیلما میبینم خیلی صداشو دوست دارم اما از نزدیک دیدم خوشم نیومد اما باز دو دلم

منم ویولن دوست داشتم اما کلاسش که رفتم دیدم یه دختره دوسال بود میوند صدای قشنگی نمیتوتست در بیاره از ...

ویولن خیلی ساز سختیه اگه بلد باشی یکی از بهترین ساز هاست

دو سال که چیزی نیست برای آموزشش 

ویولن تا چند وقت صداش خوب میشه؟و اینکه سخته؟من تو فیلما میبینم خیلی صداشو دوست دارم اما از نزدیک دید ...

هر سازی سختی خودش رو داره علاقه داشته باشی سختیش به چشم نمیاد ولی جزو ساز های سخت هست .

اگه علاقه نداری اصلا سمتش نرو زده میشی ازش . 

هر چقدر تمرینات بیشتر باشه زودتر اوکی میشه صداش تا چند ماه اول مثل جیغ هست بعدش کم کم اوکی میشه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
ویولن خیلی ساز سختیه اگه بلد باشی یکی از بهترین ساز هاستدو سال که چیزی نیست برای آموزشش

خب پس من نمیتونم😂

شش هفت ماه رفتم گیتار دیدم صداش قشنگ نیست و دوست نداشتم بخونم ول کردم و الان همش یادم رفته

خیلی سخته؟من خیلی ویولن و مهصوضا ویولن سل دوست دارم ویولن که صداشو دوست نداشتم ویولن سل هم هم بزرگه ...

به نظرم اره 

ولی سختیشو هم دوست دارم 

اینقدر از نزدیک خوشگله که من هربار تو اتاقم می بینمش دلم براش ضعف میره

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
2810