2777
2789
عنوان

این کفشاچندمی ارزه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 37 پست
توعکس اون چیزای براقش معلوم نبودوگرنه نمیگرفتم شوهرم میگه پولشوزیاددادی

خب عزیزم باشوهرت میرفتی خرید ک اونم باشه 

من خودم وقتی ی چیزی ک نمیزه نمیخرم بذار ببینه نگران خرج کردنی ن اینکه نخری ولی مراعات کن ک دلخور نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکساش اینابود

اصلاشبیه عکساش نیس

دیگه من باشم انلاین سفارش ندم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
خب عزیزم باشوهرت میرفتی خرید ک اونم باشه من خودم وقتی ی چیزی ک نمیزه نمیخرم بذار ببینه نگران خرج کرد ...

عزیزم انلاین خریدم دوتامون پسندکردم ولی مطابق عکسش نبود

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
عکساش اینابوداصلاشبیه عکساش نیسدیگه من باشم انلاین سفارش ندم

هر وقت خواستی اینترنتی بخری بگو عکس از خود محصول بده 

این عکس ها ژورنالی روتوش میشن میبینی نگین هاش کمرنگ شده تو عکس 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
هر وقت خواستی اینترنتی بخری بگو عکس از خود محصول بده این عکس ها ژورنالی روتوش میشن میبینی نگین هاش ک ...

اره اصلامن فک نکردم اونانگین باشن یعنی نفرت دارم ازکفش نگین دار

ولی دیگه مجبورم بپوشم تاشوهرم کفری نشه چراخریدی ونمیپوشی

اره اصلامن فک نکردم اونانگین باشن یعنی نفرت دارم ازکفش نگین دارولی دیگه مجبورم بپوشم تاشوهرم کفری نش ...

مبارکه ، بپوش 

بیشتر خودت توجه میکنی وگرنه واسه کسی نگین های کفشت مهم نیس

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
مبارکت باشه غصه حرف شوهرتو نخور یه کفش دیگه شریک زندگی که نیسمیپوشی ۶ ماه دیگه دوباره میخری

ممنون قشنگم یعنی طوری میگه ها

وای اصلانمی ارزه میومدی خودم میبردمت خرید

به والله صددفعه میگمانمیبره بابچه کوچیکم نمیشه رفت

حالاهی میره میادمیگه حیف اون پول دادی به اینا

مبارکه ، بپوش بیشتر خودت توجه میکنی وگرنه واسه کسی نگین های کفشت مهم نیس

یعنی قشنگن بپوشم؟

پس نمیگیرن؟به طرف بگو

فک نکنم مامان خریده بودتنگ بودبراس پس نگرفتن

راست میگه اصلا قشنگ نیستن خیلی رک نظرمو گفتم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید