2777
2789
من همه پستهای مادرانی که بچه از دست دادن را تو سایت خوندم و اشک ریختم انگار از دل من مینوشتن  . ...

هی چی بگم هیچی تو دنیا مث غم فرزند نیست من دو بار دلم شکسته پسر دومم که اومد فکر کردم اومده جای اولی رو پر کنه برام ولی دومی هم که رفت یه جای خالی گنده مونده تو دلم 😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر عمو پسر عمو ..من سنو دادم دکتر میگفت نگران نباش سالمه  سالمه وقتی دنیا اومد یکم کبود بود بعد زود خوب شد ولی تند نفس میکشید دکتر میگفت طبیعیه  شیر نمیخورد میگفت اشکال نداره مجبور میشه میخوره. دیگه شیر میخورد زردیش برطرف شد نافش افتاد به مامانم گفتم دیگه برو خونتون  .به شوهرم گفتم فردا نرو سر کار ولی رفت مرخصی ندادن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

صبح دیدم بی قراره شیر نمیخوره نفسش تند شد ماساژ ش دادم یهو دیدم دست و پاش با دماغش سرد شدن و و کمی کبود بردم بیمارستان  گفتن احتمالا قلبش سوراخه  زود اعزام کردن یه شهر دیگه. اصلا نمیدونم چش شد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

یه بار گفتن ریه اش عفونت یه بار گفتن قلبش بزرگه. پرستارا  نمی دونستم رگ بگیرن بدنش همش سوراخ کردن  الهی بمیرررم

آخرش نگفتن دقیق چشه چند روز دیگه میرم دنبال پروندش بیمارستان 

الهی بگردم یاد بچه خودم افتادم بچه من سالم سالم بود همه چیزش ام آر ای و اکو و سی تی اسکن و سونو وغربالگری همه چی سالم بودفقط یه ژن مزخرف فعال شد و نابودمون کرد عصله های بچم ریزه ریزه از بین میرفتن تا دست اخر رسید به ریه و قلب و تمام

تو بیمارستان هر ساعتش یه سال گذشت  فقط دعا میخوندم و التماس دعا میکردم  یا میرفتم امام زاده کلی نذر و صدقه دادم وقتی دکتر گفت حالش خوبه فردا بیا شیر بده دوباره جون  گرفتم .شب رفتم  پیش دیدم صدا گریش  میاد ایقد خوشحال شدم دویدم رفتم تو اتاقش  ولی دیدم تو دهنش  خونه پرستار انداخت م بیرون .گفت بعدا بیا ولی همه خونش رفت دیگه رگی نداشت بهش خون وصل کنن بچم داشت بی جون میشد .کاشکی اون لحظات من میمردم  ای خدا چرا من دارم نفس میکشم  من چقد سنگ دلم خدا خدا بچم سه کیلو نیم بود موقع تولد خیلی خوب بود الهی قربونش برم  

باور میکنی هر روززززز بعد ۳ سال چهره معصومش جلو چشممه ناخودآگاه بهش فکر میکنم بچه اولم اگه بود امسال ۱۱ سالش میشد مردی میشد واسه خودش پسر دومیم اگه بود سه سالش میشد جیگرمو خون کردن واسه همیشه ولی چاره چیه با قسمت و خواست خدا نمیشه جنگید

خدایا دلم گرفته حالم بده انگاری یکی داره به قلبم چنگ میزنه. خدایا حداقل  بزار بیاد تو خوابم بغلش کنم توروخدا

تو بیمارستان هر ساعتش یه سال گذشت  فقط دعا میخوندم و التماس دعا میکردم  یا میرفتم امام زاد ...

خدا صبرت بده عزیزم خدا کمکت کنه بتونی این روزا رو بگذرونی میدونم الان چه حالی داری

خدایا دلم گرفته حالم بده انگاری یکی داره به قلبم چنگ میزنه. خدایا حداقل  بزار بیاد تو خوابم بغل ...

انشالله میاد به خوابت ارومت میکنه نمیدونم چی بگم ارومت کنه چون خودمو هیچی اروم نمیکرد جز وجود دخترم اگه دخترمو نداشتم قطعا میمردم

من پسرم همش جلو چشممه  بعد بقیه میگن بهش  فکر نکن مگه میشه میگن اشکال نداره.من وقتی بچه همسنش  میبینم تو بغل مادرشون ارومن  یاد بچم میافتم .ای خدا مواظب نی نی ام باش آرامش کن بزار ش پیش یه فرشته که مثل مادرش باشه

من پسرم همش جلو چشممه  بعد بقیه میگن بهش  فکر نکن مگه میشه میگن اشکال نداره.من وقتی بچه هم ...

عزیزم پیامبر شب معراج میبینن که حصرت ابراهیم و همسرشون ساره از بچه هایی که تو نوزادی و سن کم میمیرن نگهداری میکنن تو بهشت غصه نخور جاش خوبه