2777
2789
عنوان

واکنش شوهرم شبا

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 37 پست
ممنونم ازت که درکم کردی تا میگم ازدواج همه میگن نون وآبت کمه

اره ولی زیاد توجه نکن همه تو ازدواج موفق نیستن ازدواج سختیای خودش داره چالش های خودش رو داره باید خیلی اطلاعات و صبر و سیاست داشته باشی که بتونی خوشبخت باشی و یک مورد خوب رو انتخاب کن

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۴

دختر تو یه سنی خواستگار زیاد داره حتما اون موقع خیلی سخت گرفتی.ولی اصلا غصه نخور چون همیشه وقت هست برا ازدواج اما اگه انتخاب اشتباه کنی خیلی بدتر و سخت تره

شاغلی؟ارتباطات اجتماعیت چطوره

دختر تو یه سنی خواستگار زیاد داره حتما اون موقع خیلی سخت گرفتی.ولی اصلا غصه نخور چون همیشه وقت هست ب ...

عزیزم شاید باور نکنی ولی باهرکی دوست شدم فقط گفته رابطه منم از رابطه خوشم نیومده اصلا خاستگار بطور رسمی به امام حسین خونمون نیومده که من سخت بگیرم نه شاغل نیستم ولی فروشنده ام 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
عزیزم شاید باور نکنی ولی باهرکی دوست شدم فقط گفته رابطه منم از رابطه خوشم نیومده اصلا خاستگار بطور ر ...

اره میدونم الان ۹۰ درصد دوستی های پسرا بخاطر رابطه مفت و مجانی با دخترای ساده است.انشالله قسمت خوبی برات رقم بخوره عزیزم خوشبخت باشی

اره میدونم الان ۹۰ درصد دوستی های پسرا بخاطر رابطه مفت و مجانی با دخترای ساده است.انشالله قسمت خوبی ...

ممنون بابت دعای قشنگت 

منم چون سنم رفته بالا میگم ازدواج کنم وگرنه آدم مجردی کنه خیلی خویه ولی سن من دیگه از مجردی گذشته 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه