2777
2789
عنوان

واکنش شوهرم شبا

860 بازدید | 37 پست

شوهرهای شما هم شب موقع خواب فقط دوست دارن بخوابن 

شوهر من که هردفعه که میگم یکم بغلم کن اینا میگه خستم صب تا شب سرکارو و خستگی بزار بمونه فردا

خب فردا هم دوباره همین اش و کاسه 

احساس میکنم چون زیادی بهش محبت میکنم یادش رفته ک اونم باید محبت کنه

همش خسته خسته 

شبا هم جدا میخوابه

چون حاملم میگه میترسم بخورم از شکمت

و من واقعا احساس تنهایی میکنم…

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نون و آبت کمه خونه پدرت؟فک میکنی چخبره تو شوهر

عزیزم مسئله نون وآب نیست غریزه جنسی ام بالاس دوست ندارم از راه گناه خالی شه بعدش سنم رفته بالا حرف ونگاه اطرافیان اذیتم میکنه 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
خودتو ناراحت نکن شوهر منم همینه😂دائم بهش میگم منو ببوس منو بغل کن اما انگار نه انگار.

عزیزم شاید از سرکار برمیگردن خسته هستن یا شاید شماها زیادی ازشون انتظار دارین 

عزیزم مسئله نون وآب نیست غریزه جنسی ام بالاس دوست ندارم از راه گناه خالی شه بعدش سنم رفته بالا حرف و ...

درکت میکنم. برات دعا کردم یه ازدواج خوب به زودی داشته باشی

نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام
درکت میکنم. برات دعا کردم یه ازدواج خوب به زودی داشته باشی

ممنونم ازت انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده یکی از دوستای قدیمی ام بهم گفت بری کربلا گریه بر امام حسین کنی بعد از مدتی بختت باز میشه منم نمیدونم راست گفت یا نه 

نه گلم هیچ کدوم. ولی ذات زن اینجوریاست ولی معمولا مردا اینجوری نیستن. زن دوست داره همیشه بغل و بوس باه ولی مردا تو این فازا نیستن. مدام مشغله فکری شغلی دارن

نه گلم هیچ کدوم. ولی ذات زن اینجوریاست ولی معمولا مردا اینجوری نیستن. زن دوست داره همیشه بغل و بوس باه ولی مردا تو این فازا نیستن. مدام مشغله فکری شغلی دارن

خودتو ناراحت نکن شوهر منم همینه😂دائم بهش میگم منو ببوس منو بغل کن اما انگار نه انگار.

من همین الان تایپیک زدم اینووو

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
2810