2777
2789
عنوان

واکنش شوهرم شبا

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 37 پست

هروقت این تاپیکا میخونم بشدت دلم میگیره

اونوقت ما برعکسیم شوهرم که میاد نزدیک بغلم کنه یا بوس کنه میگم نچسب بهم گرمه یا حس خفگی بم دست میده همش یجورایی فراریم ازش چرا اینجوریم😓

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم هیچ کدوم. ولی ذات زن اینجوریاست ولی معمولا مردا اینجوری نیستن. زن دوست داره همیشه بغل و بوس ب ...

نمیدونم چی بگم خدا خودش کمک تو واسی کنه شوهراتون دوستتون داشته باشن وهرشب باهاتون خوش باشن 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 

نه ما مدل خوابمون اینجوریه

من به پهلو

اونم به پهلو

بعد دستشو میندازه رو من

منم دستشو میگیرم

ولی خب تا صبح تو این حالت نمیمونیم قاعدتا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
نون و آبت کمه خونه پدرت؟فک میکنی چخبره تو شوهر

هیچوقت این حرف نزن بالاخره ازدواج حق هر ادمیه خیلیا زندگی متاهلی خوبی دارن.

در رابطه با مشکلت به نظرم اره خیلی محبت کردی شاید ازش دور باش تا اون بیاد سمتت یکاری کن قدرتو بدونه

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم 
هیچوقت این حرف نزن بالاخره ازدواج حق هر ادمیه خیلیا زندگی متاهلی خوبی دارن.در رابطه با مشکلت به نظرم ...

ممنونم ازت که درکم کردی تا میگم ازدواج همه میگن نون وآبت کمه

والا حرصم میگیره چیزی ک خودشون دنبالشن منع میکنناتفاقا خیلیم خوبه دعا میکنم انشالله ی خوبش نصیبت بشه ...

ممنونم بابت دعای قشنگت خدایا به حق امام حسین هرچی از خدا میخای به زودی زود بهت بده مثل یک معجزه 

2810