2777
2789
۲۸۴۰ بود موقع تولدالان ۲۵ ام سه ماهش تموم میشه میره تو چهار ماه تا الان ۶۶۰۰ ی کم بالاس به نظرم چون ...

ماشاءالله لاحول و لا قوة الا بالله العلی و العظیم  

خیلی در باره  قد و  وزن بچت تو این  فضاها یا جاهای دیگ حرف نزن

اللهم عجل لولیک الفرج
فردا امتحان میکنم خودم شیرم کافی هست سیر میشه ولی فکر کنم مغز نداره انگار اب هست

ولی بهتر از شیرخشکه من خودم عذاب وجدان دارم از این که شیر خشک میدم ولی چیکار کنم ک بچم گرسنه میموند شیر مادر بهترینه 

اینا معلوم نیس چیه میدیم به بچه همش پف میاره اگر ریزش مو نداری مث من و این که بچه من چون درخواست شیرش زیاد بود ساعت ها زیر سینه‌ بود و من کمر درد بدی گرفته بودم اگر این دو مورد و نداری شیر خودتو ادامه بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل تو بودم همش می‌نشستم بالا سرش گریه میکردم از من میشنوی زیاد روش حساس نشو بخدا من الان سر همی ...

الان بچتون چن سالشه

راس میگی پیر میشیم 

این بچه ها مامانای شاداب و سالم سرحال میخوان نه افسرده و مریض باید خودمونو جمع کنیم این طفل معصوما کسی و ندارن جز ما

ولی بهتر از شیرخشکه من خودم عذاب وجدان دارم از این که شیر خشک میدم ولی چیکار کنم ک بچم گرسنه میموند ...

چرا عزیزم ریزش مو دارم من علت دیگه که کند وزن میگیره بخاطر اینه دوتا سوراخ رو قلبش هست دکتر گفت کند وزن میگیره بخاطر همینه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜