2777
2789
عزیزم قدش رو نمیدونم ۲۵ ام باید واکسن بزنه سه ماهش تموم میشه وزنش هم ۶۶۰۰ ی کم بالاس به نظرم چون خیل ...

عزیزم ۲۵ ام چهار ماهش تموم میشه که باید واکسن بزن الان سه ماه و نیمشه تقریبا 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا گاهی خودمم باهاش میترسم مثلا رو پامه یهو میپره

منم مثل تو بودم همش می‌نشستم بالا سرش گریه میکردم از من میشنوی زیاد روش حساس نشو بخدا من الان سر همین کارام وسواس فکری شدید گرفتم باید دارو بخورم حالم به شدت بده

اخه چهار ماهشه دیگ از تایم قنداق نگذشته؟

چه اشکالی داره

بهتر از ترسیدن و بدخواب شدنه که

فقط حواست به گرما باشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
۲۸۴۰ بود موقع تولدالان ۲۵ ام سه ماهش تموم میشه میره تو چهار ماه تا الان ۶۶۰۰ ی کم بالاس به نظرم چون ...

ماشاالله عزیزم ولی گلم وزنش خوبه نرماله الان بچه من ۴ ماهشه ۵۵۰۰ بهداشت  میگه کم هست شیر خشک هم هرکار میکنم نمیخوره 

منم مثل تو بودم همش می‌نشستم بالا سرش گریه میکردم از من میشنوی زیاد روش حساس نشو بخدا من الان سر همی ...

ای کاش ی کم اروم بشم منم خیلی ازار میدم خودمو 😭لعنت به این گوگل هر چی میکشیم از این لعنتیه میزنم گوگل ی چرتی تحویلم میده حرص میخورم

ماشاالله عزیزم ولی گلم وزنش خوبه نرماله الان بچه من ۴ ماهشه ۵۵۰۰ بهداشت میگه کم هست شیر خشک هم هرکا ...

حالا به نظرم اگه ظریف باشن بهتره دختر من داره نان کامفورت میخوره خیلی زیاد همش گریه میکنه شیر میخواد نمیدونم چرا

غلط زده خودش؟

بچه من هنوز نه

حالا به نظرم اگه ظریف باشن بهتره دختر من داره نان کامفورت میخوره خیلی زیاد همش گریه میکنه شیر میخواد ...

چه میدونم والا بهداشت که ادم میترسونه من چند نوع شیر خریدم ولی نمبخوره فقط اون اول ها میخورد پسر من فقط میچرخه هنوز دمر همون رو شکم نیافتاده 

چه میدونم والا بهداشت که ادم میترسونه من چند نوع شیر خریدم ولی نمبخوره فقط اون اول ها میخورد پسر من ...

عزیزم دختر منم شیرخشک نمیخورد،سر شیشه شیر رو بزن تو آب قند بزار تو دهنش تا میک بزنه،چند بار این کارو کن بعدش شیرخشک بریز داخلش سر شیشه رو بزن تو آب قند بزار دهنش اینجوری عادت می‌کنه به خوردن،دو سه روز این کاروکن بعدش دیگه بدون آب قند هم میخوره

چه میدونم والا بهداشت که ادم میترسونه من چند نوع شیر خریدم ولی نمبخوره فقط اون اول ها میخورد پسر من ...

اره دختر منم فقط به طرف راست یا چپ میچرخه

اگر میخوای شیر خشک بدی یکی دو تا امتحان کن شاید بگیره دختر من با شیر خودم سیر نمیشد دیگ دادیم بهش تا سیر بشه

هنوزم شیر خودمو‌ دو سه بار تو‌روز میخوره

کم وزن بودن بچه ترسی نداره داداش من  وزنش ۱۲۰۰ بود به دنیا اومد الان بیست سالشه هی باید بگیم نخور چاق میشی انقد ک میخوره برا همین من دوس دارم دخترم ظریف باشه

عزیزم دختر منم شیرخشک نمیخورد،سر شیشه شیر رو بزن تو آب قند بزار تو دهنش تا میک بزنه،چند بار این کارو ...

فردا امتحان میکنم خودم شیرم کافی هست سیر میشه ولی فکر کنم مغز نداره انگار اب هست 

ای کاش ی کم اروم بشم منم خیلی ازار میدم خودمو 😭لعنت به این گوگل هر چی میکشیم از این لعنتیه میزنم گو ...

دقیقا داری اشتباه منو میکنی به نظر من نی نی سایت هم خیلی تاثیر منفی میزاره من که اینجا میومدم استرس میگرفتم سعی کن کنار بزاری