2777
2789
بخوا اترسم آنا اچیامه لای دکتره تریژ دواره سنو چتم بگردایه.....دقیق منیژ ۱۰ یا ۱۲ روژ قبل پریودی وام ...

کوره نیگرک ولا ایتر سونوی تاران معتبره منیش او ایشه هرمانگ نیسم باعزی وقته اویش قبل پری . ایتر پریود اکفم خاس اومو ولا هر پیگیریش نوم دکتر دل بنیام اترکنی .هورمونه ایتر جارو بار قاطی اکا. او ویتامین ایمه مصرف کرد ایشم نما تویش خیالو تخت مشکلیکو نیه

مردم برق ایگری ایمه دوکل تپاله😐
قضادلم سمیرا گیان...یا ربی الله دلخوشد کا یا خوا غمو ناراحتی نوینی اصلا...سایه د ۱۲۰ سال ل بان سر من ...

ایخوا هی چنه سختو نارحت کننده،یاربی ایتر پیش نیت بوت دلکم سایه ت همیشه له بان سر منالکتو بی نازار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوره نازارگم خوا بگیده داو خودا یا خوا هیچوقت دا ماو نوی حلالم کن ناراحت دانم کرد بخوا گیمسه هرکه ...

کوره دور له گیانت دکار قروه هر هیچ نافامن چنه اذیتیان کرد،حلال مال خوا بی دلکم چت کردگه حلالو کین وا نیژی یاخوا خواگیان هوشی پیتو بی

سلام ...هیچه دچار حملات پانیک اوم هر روژ اچمه بیمارستان😔جواو آزمایشو چتمیژ سالمه تقریبا وله روژ چن ...

دی بو وا اکیته خوت ازمایشکتم دی خو مشکلیکو نیه هر ویتامین د بدنو کمه 😐😐

دی بو وا اکیته خوت ازمایشکتم دی خو مشکلیکو نیه هر ویتامین د بدنو کمه 😐😐

دس خوم نیه بخوا یک را وام‌په ته تواو امرم تواو نفسم نامینه  بدنم سنگین و به حس اوه سرم اویده هزار کیلو فره حس خراویگه فره یا خوا و سر هیچکه نید....ایمرو چومه لای متخصصه تر دارو دای پیم بو استرس ایوت حملات عصبیه تواو

دس خوم نیه بخوا یک را وام‌په ته تواو امرم تواو نفسم نامینه بدنم سنگین و به حس اوه سرم اویده هزار کی ...

سرو به چته گرم که با کم فکرو خیال کیتو. اگر حز اکی بی گروه بخوا زوتریش گرم بو زاتم نکرد بیژم🤕بی سرو گرم بی جیت خالیه همیشه 

قضای تو دسد خوش وه نا بخوا ناتانم اصلا روحیه و اعصابم نیه

باش قزات هروقت حزو کرد و حوصلت بو بیژه لینکو په بم. ایه الکرسی بخونه ارامشو پی آت ولا سالمی تو . صلوات بنیره هر وقت فکری تیته سرو

نه بسته خوت فیر دارو مکه هیچو نیه سالمی

اترسم هر ایژم نوا سنوگی قروه و دکترگی قروه تشخیصیان دروس وید وحته دیق کم بخوا...زاتم ل مردن ناچه وله ل تنیا هیشتن منالگم لم دنیا وک کر زاتم اچه🥺

اترسم هر ایژم نوا سنوگی قروه و دکترگی قروه تشخیصیان دروس وید وحته دیق کم بخوا...زاتم ل مردن ناچه وله ...

دکتر تارانو قبول نیه قروه ت قبولهههه😐😐😐😐😐کوره بو خاطر خوا اوانه دسگاکانیان قدیمیه پشکلی بخه ژیری ایژه توموره