2777
2789
چت کرد کنیشکه بخوا له دویشو هر هاینه فکرتا. خبرمان پی به هرکوی چوی یا دکتر هرچیکی وت

سلام ..بوخشه توخوا ناراحت دانم کرد..بخوا خوم تواو مردم  خونوادم هفتیگیه شو روژیان نیه....خوا خراو بشکه بو دکتر قروه کا بخوا کم ماوو سکته کم....هاتینو بو تاران ایمرو وسه صوح و هامه بیمارستان دواره سنو وچتیان لیم گرت  بخوا نازانم خوا شفامی دا یا دکتر قروه اشتباهی کردو وتیان فقط کیست ریزد هس اویژ خطر نیه فقط ۶ مانگ رایگا سنو به و چای و قهوه و امانه مخوه............ولی ایشم هس ایش وحته بمکوژه  آزمایشه ترم داوه شنبه جواوی تیدو نازانم ام ایشه هین چس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چت کرد کنیشکه بخوا له دویشو هر هاینه فکرتا. خبرمان پی به هرکوی چوی یا دکتر هرچیکی وت

بوخشه توخوا خجالت خوم ناراحت دانم کرد...بخوا اونه اترسیام فقط اموت بشکه کسه لیم نرنجیاوه بشکه دعای خیرم بو بکن خوا رحم کا ل منالگم..بخوا تواو پیر بوم تواو مردم 

سلام ..بوخشه توخوا ناراحت دانم کرد..بخوا خوم تواو مردم خونوادم هفتیگیه شو روژیان نیه....خوا خراو بش ...

ای خوا گیان شکر بخوا فره حزم کرد. اشتبایان کردگه خوا خراویان بو بکا .دور له گیانو او نخوشیه ایشی نیه ایژن اوه هر کیسته منیش سینه ی چپم هسی جارو بار تیته ایش سوکوژم اکا . پریود کفی او ایشه نامینی. ویتامین ای بسنه ده شو قبل پریود استفاده کی خاس اوی خاسه شکر بو خوا وا هیچ نوگه کیست هیچ نیه اکثرا هسی ژن

مردم برق ایگری ایمه دوکل تپاله😐
بوخشه توخوا خجالت خوم ناراحت دانم کرد...بخوا اونه اترسیام فقط اموت بشکه کسه لیم نرنجیاوه بشکه دعای خ ...

نه قزات وا نیژی تاوانو نیه هرکس تر بوا وای پی هات خاسه شکر بو خوا او نخوشیه نوگه 

ای خوا گیان شکر بخوا فره حزم کرد. اشتبایان کردگه خوا خراویان بو بکا .دور له گیانو او نخوشیه ایشی نیه ...

شکرانه ی خیرد به...یا ربی الله دل خودیژ شادو کا....اره ام دکتریژه وتی ویتامین ای بخوه  بخوا نازانم روحیم گوی ته بوه فقط اگیرم. ...تواو گشتیانم ایشه...خوا رحم ل هر چی نخوشه کاد...شوگم ایژه اچمه  نظام پزشکی قروه شکایت اکم لو دکتر سنو گرافیه  من نایلم .....بخوا کوشتمیان مردن خوم و چاو دی تواو ............ل تای دلمو معذرت خواهی دان له اکم بوخشه ناراحت دانم کرد بخوا محتاج دعاوم دویشو تا ۵ صوح له هوش مال باوکم گیریاوم وهاوارم کردیه ل خوا

شکرانه ی خیرد به...یا ربی الله دل خودیژ شادو کا....اره ام دکتریژه وتی ویتامین ای بخوه بخوا نازانم ر ...

عزیزکم بخوا اونه نارحتت بوم یکسر له فکرتا بوم کژال وتی کیسته خوشحال بوم نازارکم ایشالا هیچ‌نیه خوا رحم بکا له کوره عزیزکت،ایشالا خاس اوی نگران‌موه

شکرانه ی خیرد به...یا ربی الله دل خودیژ شادو کا....اره ام دکتریژه وتی ویتامین ای بخوه بخوا نازانم ر ...

نیژی قزات تویش ایمه حلال که بخوا هر له فکرتا بوین همیشه. ولا شکاتی لی کن ازانی چ تکانی داپیتان. بخوا مترسه کنیشکه اوه استرسو هس ایشو هس خاس اوی بخوا 

عزیزکم بخوا اونه نارحتت بوم یکسر له فکرتا بوم کژال وتی کیسته خوشحال بوم نازارکم ایشالا هیچ‌نیه خوا ر ...

قضادلم سمیرا گیان...یا ربی الله دلخوشد کا یا خوا غمو ناراحتی نوینی اصلا...سایه د ۱۲۰ سال ل بان سر مناله نازارگانو بو.....بخوا من تواو مردن خومم وچاو دی...خویشکو دایکم چونه گدای مال هاوساگان  منالگم فقط اگیریا وی خوا گیان نیده سر هیچکسا...نیده سر هیچکسا یا الله بخوا هر دیقیگ صد بار امریدو 

بخوا کژه وتی ته بو سنه گرکم بو بم بو لات

کوره نازارگم خوا بگیده داو خودا یا خوا هیچوقت دا ماو نوی  حلالم کن ناراحت دانم کرد  بخوا گیمسه هرکه وتمه دعام بو بکن ...بخوا اونه حالو روژم خراوو  تا بیهوشی اچیام زو زو......ایسییژ هر بر پا نومه هر اترسم نام چپکم  خوا خراو بو دکتر قروه نکا بشکه  کوشتمیان بخوا 

نیژی قزات تویش ایمه حلال که بخوا هر له فکرتا بوین همیشه. ولا شکاتی لی کن ازانی چ تکانی داپیتان. بخوا ...

بخوا چازانم اتیم ل بیر خومی بومو فکری په نکمو  دواره یکرا تای دلم خالی اویدو دا انیشم تیر اگیرم...او شو و منال هژارمه ناوینی چ هاته سریانا..خوانودم ناوینی چیان په هات...............ای خوا گیان شکرت 

بخوا چازانم اتیم ل بیر خومی بومو فکری په نکمو دواره یکرا تای دلم خالی اویدو دا انیشم تیر اگیرم...او ...

وقتی سونوی تاران وتگیه کیست ریزه بوچه نگرانی ولا او ایشه منیش هسم اکثرا قبل پریود تی بوم دوای اوه خاس اومو. ازانم ولا کم چتی نیه بنیام وای پی بیژن شکر هیچ نیه و تویش کم خفت بخوه با شوکت و منالکیشو خفت نخون و ناراحت نون خیالو تخت هیچ مشکلیکو نیه او ایشه به ویتامین ای لا اچی فقط تا اتانی مامر مخصوصا بال مخوه

وقتی سونوی تاران وتگیه کیست ریزه بوچه نگرانی ولا او ایشه منیش هسم اکثرا قبل پریود تی بوم دوای اوه خا ...

بخوا اترسم آنا اچیامه لای دکتره تریژ دواره سنو چتم بگردایه.....دقیق منیژ ۱۰ یا ۱۲ روژ قبل پریودی وام له هات ایش ل سینمو  برز اویارو تواو بدنمی اگرت بوچه چومه دکتر ب هیچ مسکنیگیژ آرام ناویامو ....بال مامر اصلا ناخوم خوشم نایه...وله چای پر رنگ  فره اخوم....دکتر ایوت ۶ مانگ رایگ سنو به..من وشدت فوبیای دکترم گردیه ایتر زات ناکم بو سرماخوردگیه سادیژ بچمه دکتر. خوا هاوار رحم‌که ل گشتی 😔