2777
2789
عنوان

سفر در بارداری بعد از ای وی اف

46 بازدید | 2 پست

من ای وی اف کردم خداروشکر باردار شدم الان ۱۶ هفته هستم تا الان خونه مادرم بودم خونه خودم شهر دیگه ای هست و میخوام برگردم خونه خودم

با هواپیما از اونجا هم ۳ ساعت تا خونه ام با ماشین برم 

شما هم تو ماه ۴ رفتین سفر ؟

اونایی که بارداری با ای وی اف بوده هم نظر بدین لطفا 

تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی  هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤
مبارک باشه ان شاءالله خیر و سلامتی دوره بگذرونی و بچه ات بغل کنیحتما از دکترت بپرس ایشون شرایط شما ر ...

ممنون از دعای خیرتون عزیزم 

من یکی دوبار بهشون گفتم مخالفتی نکردن بیشتر میگف بری تنهایی کار نکنی تو خونه ...

تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی  هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.