2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده نی نی مون دختره اخلاقش خیلی بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 15659 بازدید | 61 پست
بچه ها چرا این جوری نظر میدید
هر کدوم از ما یک آرزویی داریم
مثلا فلان ماشین و یا فلان مقدار دارایی و انسان با آرزو زنده است
به نظر من وقتی فردی نزد امامی می رفته و می گفته فلان جنسیت فرزند را می خواهم امام او را ترد نمی کرده و دعا یا روشی را می آموخته که در تعالیم دینیمون دیدیم
ما هم اگه به آرزویی نرسیم کمی دلگیر می شیم مخصوصا که قابل تکرار نباشه درسته؟
پس به نظر من زمان باید داد و این امری طبیعی است
همسر من هم پسر دوست دارهو من در چند روز آینده می خوام برم سونو
اما شوشو میگه برام فرقی نداره ولی آرزو که عیب نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ارزو فرق داره با اینکه طرف از دختر بودن بچه ناراحت بشه!!!! این عینه خشونتی که تو جامعمون نسبت به زنان وجود داره...یعنی این ابتدایی ترینشه!
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
نمیخواستم نظر بدم اما دیدم نمیتونم رد بشم

.
.
نمیخوامم توهین کنم اما حالم ازین تفکرات جنسیتی به هم میخوره
...
مگه فرقی هم داره...هر دوشون نعمتند و باعث خوشبختی و برکت زندگی...
به نظر من حسابی حالشو بگیر و بگو برو یکم مطالب علمی بخون به جای مداحی کردن که بفهمی جنسیت رو مرد تعیین میکنه و بگو شانس خانواده ما مردایی میافته بهشون که دختر تولید کن هستند
ای بابا
یاد سریال قهوه تلخ افتادم
همیشه دست پیشو بگیر و در ضمن بهش بگو ایراد تو کار خدا بگیری خدا هم بدجوری زمینت میزنه
واقعا" دوستان درست گفتید. سیندرلا جان مگه می‌شه تو کار خدا هم دخالت کرد. خوب جنسیتو مرد تعیین می‌کنه دیگه. این که دیگه بحث نداره. پس با شوخی مسئله را رد کن و جلوی خودش با دخترت حرف بزن و بگو گل دختره این دختر، تاج سر این دختر، عزیز مامانه این دختر، عشق باباس این دختر و از این جور حرفا. بالاخره پدر اون بچس و از کاری که داره میکنه پشیمون می‌شه. مطمئن باش. بعدشم تو مطمئنی ناراحتیش به خاطر مشغلات زندگی و تامین آینده بچه نیست. از اینکه دختر آسیب پذیر تر از پسره و از این جور حرفها. بهرحال حستو به بچه منتقل نکن و حداقل خودت از ته دل خوشحال باش. موفق باشی عزیزم
آرزو داشتن یه حرفه. اینکه آدم به زنش بگه تو دختر زایی چون مامانت و خواهرتم دختر دارند یه حرف دیگه
تو این دنیای امروزی باید هر کسی بدونه یه زن نمی تونه دختر زا یا پسر زا باشه
دیگه همه بلدن بچه چطوری درست میشه وچطوری جنسیتش تعیین میشه
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
متاسفم اگه مردا بدونن دختراشون چقدر دوستشون دارن همه ی آرزوشون این بود که بچشون دختر باشه شوشوی من همیشه دعا میکرد بچمون دختر باشه و بابایی الحمدالله همینطور هم شد دختر خودشو شیرین میکنه به نظر من مهمش نکن بزار خودش پشیمون بشه خودت عاشق دخترت باش و به احساس اون وابسته نباش میدونم سخته ولی اگه لی لی به لالاش بزاری فکر میکنه حق با اونه
البته بچه ها هر چی هم که بگیم این حرفها چیه بهر حال یه وقتهایی هست که ما تو ذهنمون یه چیزی رو خیلی پرورش میدیم و دوست داریم که نتیجه همون باشه ......................................اما همیشه یه واقعیتی هست که بالای همه این فکرها و ارزوهامون قرار داره و اون هم صلاح خدای بزرگ و بی همتاست که باید دید اون چی میخواد ما تو این دنیا میتونیم ارزو کنیم ولی بقیه چیزها به دست خخودشه که اجابت کنه یا نه .................................ما اگه همیشه بهش توکل کنیم دیگه هیچ وقت از چیزی ناراحت نمیشیم .....و ناشکری نمیکنیم ........گلم بهش زمان بده کنار میاد با این مسئله .....
سلام به همه

چه جالب یه هم اسم پیدا کردم ! دیبا جون خوشبختم :)
سیندرلا جون خیلی ناراحت کننده است ، ولی غصه نخور چون دخملت هم تحت تاثیر قرار میگیره . به خدا توکل کن و مطمئن باش وقتی به دنیا بیاد حسابی جای خودشو تو دل باباش باز میکنه .
دختر چه نازه دختر نغمه و سازه دختر تو باغ مهربونی چه یکه تازه دختر

دختر گل امیده نگین و مرواریده هزار هزار ماشالله ببین چه قدکشیده

دختر گلاب خونه همدل و مهربونه چشماش دوتا ستاره دلش یه آسمون
Ir Upload
آنوشای نازم 19/11/91 با اومدنش زندگیمون و شیرین تر کرد
سلام عزیزم
غصه نخور، به قول بچه ها وقتی به دنیا بیاد همه چی عوض میشه. اتفاقا دخملا برای باباهاشون خیلی عزیز میشن. شوهر شما هم که اهل دین و ایمانه، این روایت رو براش بگو که دختر رحمته و این نشانه خوش قدمی زن هست که اولین بچه ش دختر باشه. در ضمن، جنسیت بچه رو مرد تعیین می کنه نه زن. پس اگر هم کسی باید سرزنش بشه، اون مرده نه زن!
سیندرلا جون سلام بیشتر مردای این دوره و زمونه دختر دوست دارن چطور شوهر شما دوست نداره دختر نعمته واسه چی افکار قدیمی داره از نظر ایمان و اعتقادات مذهبی چی ایمانش قویه به خدا ایمان داره
2810