2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده نی نی مون دختره اخلاقش خیلی بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 15659 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو دین و ایمانت کجا رفته که از دختر بدش می یاد دختر برکت خونه ست
دوم اینکه بچه چه دختر و چه پسر از مرده و این هیچ نسبتی به زن نداره که گفته شما خواهرها دختر زا هستین
برای همچین مردی که این نگرش رو به فرزند دختر داره متاسفم
همسرم یک دوست داشت که همسرش با من باردار شد اینقدر به خودشون اعتماد داشتن که بچه شون پسره (چون پسرزا بودن به قول خودشون ) که نرفته بودن سونو اما بعد از به دنیا آمدن بچه دیدن که دختره باباهه کلی به هم ریخت اما با گذشت فقط سه چهار روز از این رو به اون رو شد الانم که جونشه و دخترش

اصلا نگران نباش عزیزم
برای بغل کردنت لحظه شماری میکنم فرشته ی مامان
سیندرلا جون به شوهرت بگو یه سری به تاپیک ناباروری و مردا یا زنایی که مشکل ناباروری دارن بزنه و خدا رو شکر کنه
واقعا که انسانها خیلی ناسپاسن....عزیزم من 9ماهه در انتظار هدیه خدا هستم.....واقعا قدر بدونید این حرفا چیه
حرف دیگه ای ندارم بزنم جز اینکه خدا رو باید خیلی خیلی خیلی خیلی شکر کنیدددددددددددد
به نظر من این آدم اصلا با ایمان و با خدا نیست و مذهبی بودنش هم ظاهریه. هدیه خدا هر چی که باشه قبوله. باید دعا کنید که خدا بهتون فزرند سالم و صالح بده. کمی هم به پدر مادر و مادرهایی فکر کنید که در حسرت بچه هستن یا بچه ناقص دارن. واقعا متاسفم که همچین آدمایی هنوز وجود دارن.
ممنون ازهمتون,هم اونایی که به شوهرم توهین کردن و هم اونایی که راهنمایی ام کردن مخصوصا گل نرگس عزیز
تصمیم گرفتم امشب براش پیتزا درست کنم چون پیتزا خیلی دوست داره شاید اخماش باز بشه و غرورش رو بشکنه
برای همه آرزوی موفقیت و سلامتی می کنم بدعا کنید یه دختر سالم و خوشگل داشته باشم
سیندرلا جونم ناارحت نباش عزیزم درست میشه ...

اونم خوب دوست داشته یه دفه این طوری شده خورده تو ذوقش ...صبر داشته باش درست میشه عزیم باهاش حرف بزن از ناشکری براش بگو مثالای متفاوت براش بزن عزیزم ..من خیلی هارو دیدم که با این طرز فکر براشون مشکل پیش اومده ....

خدا الههی یه ختر خوب و سالم و ناز بهت میده ...بوسسسسسسسسسس
قربون شوشوی خودم برم. همیشه عاشق دختر بود. اما وقتی رفتیم سونو و گفت هر دو تا نی نی ها پسر هستند خیلی ذوق کرد. از وقتی فهمیده که پسرن همش میگه پسر خوبه پسر اینجوری پسر اونجوری .... طوری که آدم باورش نمیشه این آدم دختر دوست داشته! تو هم نگران نباش وقتی دنیا بیاد همچین مهرش به دلش میفته که دیگه دلش پسر نمی خواد ...

2810