2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یسری راه هست بهت میگم 

یک اصلا فکر نکن دیگران به تو فکر میکنن یا دائما تو رو قضاوت میکنن 

دو به خودت بگو فردی اجتماعی هستی و کلا این اضطراب اجتماعی رو بریز دور 

سه راه حل اصلی فقط و فقط با صحبت کردن تو جمع حل میشه 

ممکنه کمخون باشی که درمان بشی بهتری و اینکه برو روانپزشک ممکنه داروی مخصوص ضد استرس  ملایم بده یااینکه به خودت بگو گورباباشون مگه کی هستن و احتمالا خودتو دست کم میگیری ولی بدون سنت بالا بره. خیلی بهتر میشی

ارهه مثلا مهمون میشنوم داره میاد خونمون ب ی بهونه ای میزنم بیرون چون اصلا نمیتونم خرف بزنم

از جمعای کوچیک شروع کن صحبت کردن بعد کم کم بزرگ 

حتما دنبال درمان برو من بخاطر اینکه دانشجو معلم شدم میرم روانشناس ...

یسری راه هست بهت میگم یک اصلا فکر نکن دیگران به تو فکر میکنن یا دائما تو رو قضاوت میکنن دو به خودت ب ...

وای خیلی عداب میکشم بخدا از جمع فرار میکنم مخصوصا تو جمعی ک پسر باشه

خیلی بدههه یچیزی میپرسن ازم صدام میلرزه

یسری راه هست بهت میگم یک اصلا فکر نکن دیگران به تو فکر میکنن یا دائما تو رو قضاوت میکنن دو به خودت ب ...

اگه دوست داشتی کانالم داخله روبیکا هست مفصل مطلب گذاشتم و میزارم @malakedivaneha 

لینک کانالم 

از جمعای کوچیک شروع کن صحبت کردن بعد کم کم بزرگ حتما دنبال درمان برو من بخاطر اینکه دانشجو معلم شدم ...

اره دنبال درمانم چون خیلی اذیت میشم 

تو حق خودم ظلم میکنم خیلی وقتا نمیتونم نظرمو بیان کنم و سو استفاده میشه ازم

وای خیلی عداب میکشم بخدا از جمع فرار میکنم مخصوصا تو جمعی ک پسر باشهخیلی بدههه یچیزی میپرسن ازم صدام ...

همین تلقین که کارو خراب میکنه میدونم چی میگی ولی باید باهاش روبرو بشی دائما هم به خودت بگو فردی اجتماعی هستی اصلا فکر کن هیشکی تو اون جمع نیست 

2810