سپردم به خودش وقتی دیدم من هرچی میبرم مقاومت می کنه.و میخواد لجبازی کنه.ولش کردم.اول از همه براش توضیح دادم گفتم دسشویی کردن ما آدما این شکلی ما دسشویی داریم یه جای مخصوص داریم برای جیش و پی پی ولی حیوانات نه .این یه قانونه شما نمیتونی جای دیگه جیش بکنی.بعد صبح که از خواب پا میشد یا قبل خوابش میگفتم این قانونها باید یه جیش بکنی یا جیش قبل از بیرون رفتن.اینجوری.این دیگه براش عادت شد قبل بیرون رفتن قبل خواب و بعد از بیدارش شدن میرفت.بعد بهش میگفتم دوست داری خودت بری یا مامان ببرمت .میخوای من یادت بندازم اینجوری ازش سوال میپرسیدم.بعد به خودش سپردم گفتم وقتی خیس میکرد میگفتم ببین مجبوری لباست کامل در بیاری ولی اون شکلی فقط باید بیاری پایین شلوارت.
زمانی که خودش به تنهایی میرفت خیلی تشویقش میکردم.در مورد پی پی بعد از وعده های غذایی دسشویی که میرفت میگفتم مامان پی پی نداری .این دیگه تحریک می شد و یاد گرفت الان کامل خودش میره و کارش انجام میده اما خوب چون مثانه بیش فعال داره گاهی دوتا دونه چکه می اندازه.که دکتر قرص بی اختیاری داده هنوز نتیجه ای از قرص به طور مشخص ندیدم.شما دقیق بگید در چه مرحله ای هستین.تا ببینم چجوری وضعیت بچه شما