2777
2789
عنوان

لیزر موهای زاید بدون درد

132 بازدید | 9 پست

خواهشاً یکی بگه چه دستگاهی دردش کمترهالکی نگید درد نداره من صورتم میدم خیلی وحشتناک سوزن سوزن میشه نمیتونم تحمل کنم

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

من با اشنایدرپلاس لیزر کردم واقعا عالی بود طی ۴ جلسه جواب گرفتم

پوستم چند درجه روشن شد اصلا اصلا درد نداشتم و موهای نازکمم از بین رفت بدون اینکه ضخیم بشه

اگر اصفهان هستید این مرکز لیزر رو بهتون پیشنهاد میدم

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستشویی رفتن بچتون اوکی شد ؟من گرفتار این ماجرام پسرم ۴ سال ۳ ماهشه و به خودش میکنه دیونه شدمشما اگه ...

کامل کامل که نه.شرتش همیشه چکه می اندازه ولی مستقل شده .تقریبا .هرچند هنوز یه زمانایی کنترلش از دست میده که دکتر گفت دست خودش نیست و آزمایش و اینا نوشته هنوز جوابشو‌نکرفتم.ولی درکل دکتر سونوگرافی هم گفت بعضی بچه ها دیر کنترل ادرارشون بدست میارن

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
کامل کامل که نه.شرتش همیشه چکه می اندازه ولی مستقل شده .تقریبا .هرچند هنوز یه زمانایی کنترلش از دست ...

ممنون که جواب دادید خیر ببینید

درمان انجام دادید یا خودش خوب شد؟ لطفا روش درمانیتون بگید

من پی پی هم مستقل نیس،از این نظر شما چطور مستقلش کردید؟

ممنون که جواب دادید خیر ببینیددرمان انجام دادید یا خودش خوب شد؟ لطفا روش درمانیتون بگیدمن پی پی هم م ...

سپردم به خودش وقتی دیدم من هرچی میبرم مقاومت می کنه.و میخواد لجبازی کنه.ولش کردم.اول از همه براش توضیح دادم گفتم دسشویی کردن ما آدما این شکلی ما دسشویی داریم یه جای مخصوص داریم برای جیش و پی پی ولی حیوانات نه .این یه قانونه شما نمیتونی جای دیگه جیش بکنی.بعد صبح که از خواب پا میشد یا قبل خوابش میگفتم این قانونها باید یه جیش بکنی یا جیش قبل از بیرون رفتن.اینجوری.این دیگه براش عادت شد قبل بیرون رفتن قبل خواب و بعد از بیدارش شدن می‌رفت.بعد بهش میگفتم دوست داری خودت بری یا مامان ببرمت .میخوای من یادت بندازم اینجوری ازش سوال می‌پرسیدم.بعد به خودش سپردم گفتم وقتی خیس میکرد میگفتم ببین مجبوری لباست کامل در بیاری ولی اون شکلی فقط باید بیاری پایین شلوارت.

زمانی که خودش به تنهایی می‌رفت خیلی تشویقش میکردم.در مورد پی پی بعد از وعده های غذایی دسشویی که میرفت میگفتم مامان پی پی نداری .این دیگه تحریک می شد و یاد گرفت الان کامل خودش می‌ره و کارش انجام میده اما خوب چون مثانه بیش فعال داره گاهی دوتا دونه چکه می اندازه.که دکتر قرص بی اختیاری داده هنوز نتیجه ای از قرص به طور مشخص ندیدم.شما دقیق بگید در چه مرحله ای هستین.تا ببینم چجوری وضعیت بچه شما

سپردم به خودش وقتی دیدم من هرچی میبرم مقاومت می کنه.و میخواد لجبازی کنه.ولش کردم.اول از همه براش توض ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتیم مطلب نوشتید

پسرم پی پی که به خودش منم خیلی از این صحبت ها کردم 

جیشم هم لباس زیر خیس میکنه بعد میره 

بهشم تذکر میدم مقاومت میکنه کلا در قبال دستشویی گارد داره 

ممنون عزیزم که وقت گذاشتیم مطلب نوشتیدپسرم پی پی که به خودش منم خیلی از این صحبت ها کردم جیشم هم لبا ...

شاید دیده شما حساسی یا شایدم عصبانی شدید.مقاومت می‌کنه.یه چند وقت بی خیال بشین

ممنون عزیزم که وقت گذاشتیم مطلب نوشتیدپسرم پی پی که به خودش منم خیلی از این صحبت ها کردم جیشم هم لبا ...

منم سفت مقاومت میکرد.خیلی اذیتم کرد ولی هرچی شما بخوای به زور ببرب بدتر میکنن