2777
2789
حتما فامیلات درست حسابین دیگه فامیلای ما سوزبازن🤣

نه زیاد 

خاله های خودم بهم گفتن پیج تورو همه دارن

خودشون ریکوییست هیچکیو قبول نمیکنن

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یعنی چی؟؟فقط دلیلش همینه؟

اصلی ترین دلیله .. شاید شما با همچین آدمایی برخورد نداشتی ولی مورد داشتیم زنه استوری یکی از دخترای فامیلو دیده زنگ زده به مامانش توروخدا به دخترت بگو اینجوری استوری نذاره من گوشیمو میدم به بچه هام روحیشون خدشه دار شده

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋             

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون بعضیاااا فضولن فضول من مجرد بودم همیشه تگ میکردم شوهرمو تو یسری پستام ک‌جایی باهم رفتیم یاعاشقانه بود یا چی بعد خالم بله برون اومده بود ت اتاق بمن و خالم گفت من میدونستممم فهمیده بودم باخنده توپیجش دیده بودم دلم میخواست بگم خو‌گمج من خودم خواستم ک‌بفهمی اگ‌نمیخواستم ک‌هیچوقت هیچکس نمیفهمید پروفسور

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

چون فضولن 

من یه مدت جاریم تو اینستام بود شده بود بلای جونم 

خب من هر جا میرفتم عکس میزاشتم چشم نداشت ببینه جور دیگه اذیت میکرد یا سعی میکرد شبیه من عکس بزاره کار انجام بده که چی نمیدونم !!بالاخره ادم میفهمه  الان اینستای من ۴تا فالور داره و نزدیک ۴۰۰پست 😁همه رو ریختم بیرون خلاص خواهرهام و مادر و شوهرم هستن فقط 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اصلی ترین دلیله .. شاید شما با همچین آدمایی برخورد نداشتی ولی مورد داشتیم زنه استوری یکی از دخترای ف ...

😂

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

نه زیاد خاله های خودم بهم گفتن پیج تورو همه دارنخودشون ریکوییست هیچکیو قبول نمیکنن

ب نظرم پس شماهم قبول نکن

محترمانه جوابمو بده محترمانه جوابتو بدم در غیر این صورت مقصر من نیستم نمیتونم مقابل بی حرمتی سکوت کنم

یعنی چی؟؟فقط دلیلش همینه؟

دلیل دیگه ای هم مگه وجود داره ؟ مثال بزن خب

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

چون فامیل حرف در میاره 

فقط کافیه یه فضول پیدا بشه بره فالوهات رو نگاه کنه یه پسر داشته باشی ابرو برات نمی‌زاره 

یا هر عکسی بزاری اسکرین میگیره به همه نشون میده 

خلاصه من یدونه فامیل هم نمی‌زارم بیاد تو پیجم

چون فالو‌میکنن ببین چیکار می‌کنی 

من چندتاشون هستم اونم می‌دونم برا پیگیری 

در حالی ک من پست و استوری ندارم 

استوری بذارم تنظیمات رو جوری کردم نبینن 

خیلی از اقوام رو ندیدم انگار منو بلاک کردن😄 فامیل پدری همه می‌خوام فالون کنن 

فامیل مادری بلاکم کردن

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

من اولین بار ک پیج زدم کل فامیل پدری مادری پسر عمو خاله دایی همه فالوم کردن ..دلت کردم یه پیج زدم دوباره همشون درخواست دادن منم قبول کردم ولی نمیدونم چرا نمیخواستم باشن...الان تو پیجم فقط یدونه دختر خالم و یدونه دختر عموم رو فالو دارم بقیه دوستامن

چون فامیل همیشه سرش تو ماتحت بقیه اس از کوچیکترین چیزی یه منظور میسازن من ترجیحم این بود پیجمو پیدا نکنن ولی لامصبا عین زنبور همه جا هستن آخرشم مجبور شدم قبول کنم فردا روزی نگن قبول نکرد لابد یه چیزی تو پیجش داشت

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
2810