2777
2789

من پیجمو نصف فامیل دارن و میدونن پیج منه 

ولی بقیه فرارین از اینکه پیجشونو یکی داشته باشع چرا؟

چند نفر بهم گفتن پیج تورو همه دارن….

الان عذاب وجدان گرفتن که چرا همه پیجمو دارن از یه طرف میخوام فالورام زیاد شن

چکار کنم بنظرتون؟

چرا نباید داشته باشن؟

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

سادس چون فامیل بسیااااار فضول و رومخی دارن

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋             

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون یه چیزایی به فامیل ربط نداره

لازم نیست حتما همه چیو ببینن و در جریان باشن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

فامیل داریم تا فامیل

من دختر عمه های مامانمو فالو دارم

اما خاله و عمه و... ن چون ب درد خور نیستن

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤

من خودم یه دونه فامیل هم تو پیجم نیس چون ی چیزی بزارم سریع میگن منظورت کی بوده چرا کجا رفتی با کی و....... 

غریبه شرف داره تا اشنا

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦

چون فضول و گی خار بسیار دخالت گر 

کلا خوشم نمیاد یکی جزئیاتمو بدونه 

و هی نظر بده 

بدم میاد زیر ضربه بین آشنا باشم

آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍

چون فضولن حتی ی اهنگ رو لایک کنی اگه عاشقانه باشه میگن طرف عاشقع ی پسرو فالو کنی هزار تا حرف پشت سرت درمیاره یا میاد ب خانواده و فامیل میگه دخترت فلان کارو کرده یا فلان عکسو گذاشتع

کاربری در دست دونفر می باشد .به دلیل کمبود شماره و 6بار تعلیق .دودختر خاله 16و23ساله .بیشتر دردست23ساله است.دینگ دینگ دنگ
2810