2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کره ای فقط چند تا سریال دوست دارم

بقیه سریال هاشون لوسه هرکدومو چندقسمت دیدم ول کردم

هفت فراری و پنت هاوس ۱ ۲ ۳ خوب بودن

بازی مرکبم خوب بود

نمیدونم ماهمه مرده ایم ببینم یا نه

چون زیاد ترسناک باشه میترسم😂😂

حقیقتا چند ساله واقعا سریال های خیلی قوی میسازن نمره هاشون رو هم نگا کنید از تمام کشور های دیگ نمره ی imdb شون خیلی بالاس واقعا 

منم جدیدا زدم تو کار سریال کره ای من کلا فیلم و سریال خیلی میبینم فعلا کره ای ها پیشتازن

والا قدیم ها که کره و ژاپن و چینی هارو مسخره میکردن بخاطر چشم هاشون

اون دوران دیگه به سر اومده .😂

الان به عنوان کشور الهه های زیبایی ازشون یاد میشه به خصوص کره

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️

حس خوبی به آدم می دن مثل انیمه که خیلیا می بینن مهم ژانر انیمه نیست مهم اینه که انیمه. هست اینا کلا سبک خودشونو دارن کلا آسیای شرقی هم سینماش و .. مشهور شده بعد از فیلم هایی مثل انگل و اسکویید گیم هم که مخاطبان جدیدی پیدا کرده یعنی همه ژانری می سازه هم خیلی خشن می سازن هم خیلی حال خوب کن و اینا کلا خیلی هم تو موسیقی و هم فیلم و سریال و .. مشهور شدن توی جهان 

من کره ای فقط چند تا سریال دوست دارمبقیه سریال هاشون لوسه هرکدومو چندقسمت دیدم ول کردمهفت فراری و پن ...

من اگه سریال شروع کنم زود دلم میخواد برسم اخرش.. اگر دستم ازاد باشه یسره همه قسمتاش میبینم.. باید یچیز کوتاه باشه زود تموم بشه

2810